Kauno rajone užregistruotas 600-asis kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone užregistruotas 600-asis kūdikis

Rugsėjo 3 d. Kauno rajono savivaldybėje įregistruotas 600 kūdikis – Oskaras Okockis. Mažąjį gyventoją iš Neveronių, gimusį vos prieš savaitę, pasveikino Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas ir Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Skirmantė Subačienė.

Tėveliams Jūratei ir Žydrūnui Okockiams, užregistravusiems 600–ąjį kūdikį, meras įteikė knygą apie Kauno rajoną, o jų sūnui Oskarui palinkėjo gražių vaikystės svajonių, stiprios meilės gimtajam kraštui.

Abu tėveliai – tikri neveroniečiai. Jų namus nuo pat vaikystės skyrė tik viena gatvė.

„Susituokę širdžiai mielų Neveronių palikti nepanorome. Čia žaidžiau krepšinį už miestelį, čia mokėmės“, – pasakojo Ž. Okockis.

Okockių šeimoje jau auga trylikametė Erika ir septynmetė Raminta. Puikiai besimokanti Raminta suspėja į pynimo būrelį, karatė treniruotes, o Erika piešia ir yra nepralenkiama lauko teniso žaidėja.

Šeima išties darbšti – turi nuosavą verslą. Jų išpuoselėtuose namuose nuolat kvepia pyragais.

Tėveliai tiki, kad vaikai gerai baigs mokslus ir bus sveiki. Gal kada nors išsipildys ir dar viena svajonė – šeima įsigys nuosavą laivą.

„Nustebome, kad esame 600-ieji, o prisiminę svarbias mūsų šeimai datas suglumome. Mus lydi dvigubi trejetukai. Erika gimė kovo 3 d., Raminta kovo 6 d. , o aš kovo 9 d. Įdomių sutapimų yra ir daugiau – gal išties egzistuoja skaičių magija“, – šypsojosi Jūratė.

Pernai 600-asis kūdikis Kauno rajone buvo įregistruotas rugpjūčio 30 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA