Netoli Kauno kelyje „VIA Baltica” – tragiška avarija | Kas vyksta Kaune

Netoli Kauno kelyje „VIA Baltica” – tragiška avarija

Tragiška avarija pirmadienio popietę įvyko itin pavojingoje „VIA Baltica” kelio atkarpoje netoli Kauno. Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie nelaimę gavo 13:54 val.

Įvykio vietoje dirbę gelbėtojai portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad eismo įvykio metu žuvo du “VW Passat” automobilių vykę žmonės, dėl trečio gyvybės šiuo metu kovoja medikai. Kad išlaisvinti žmones iš lengvojo autombolio, gelbėtojai buvo priversti panaudoti specialią įrangą ir nupjauti automobilio stogą.

Pagal pirminę informaciją, tragiška avarija A8 kelyje „Panevėžys-Sitkūnai“ įvyko, kai susidūrė sunkiasvoris vilkikas su lengvuoju automobiliu. Vilkikas su lenkiškai numeriais važiavo link Panevėžio. Nors krovininio sunkvežimio vairuotojas sunkiai galėjo paaiškinti, kaip įvyko nelaimė, manoma, kad vilkiko vairuotojas stabdė, tuo metu sunkvežimio priekaba susikersavo, atsidūrė priešingoje eismo pusėje ir į ją trenkėsi lengvasis automobilis „VW“.

Abi transporto priemonės po susidūrimo atsidūrė šalia kelio esančioje pievoje, dėl avarijos eismas reguliuojamas policijos pareigūnų, nes automobiliai avarijos vietoje gali prasilenkti tik viena kryptimi.

Šiandien visą dieną lyjant lietui, kelyje „VIA Baltica“ itin prastas matomumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA