Kelyje link Lapių – skaudi avarija, visa šeima su mažamečiais vaikais – ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Kelyje link Lapių – skaudi avarija, visa šeima su mažamečiais vaikais – ligoninėje

Penktadienį apie vidurdienį kelyje Kaunas – Lapės susidūrė trys automobiliai, vienas iš jų nuvažiavo į griovį, o kitas apsivertė. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino greitosios pagalbos medikai, eismo įvykyje nukentėjo 4 asmenų šeima važiavusi „Toyota Corolla“ automobiliu : vyras, kurį atvykę medikai rado be sąmonės, moteris ir du mažamečiai vaikai. Jie išvežti į Kauno klinikas. Sužalojimus patyrė ir „VW Passat“ vairuotojas.

Įvykio vietoje Kauno rajone dirbo keli policijos ekipažai, ugniagesiai-gelbėtojai. Dėl eismo įvykio ir avarijos padarinių šalinimo trumpam buvo uždarytas eismas kelyje. Policijos pareigūnai eismo įvykio vietoje reguliavo eismą.

VAIZDO KADRAI IŠ ĮVYKIO VIETOS

Pirminiais duomenimis avarija įvyko, kai link Lapių važiavęs „Kauno švaros“ vilkikas su priekaba susidūrė su priešpriešine kryptimi važiavusiu „VW“. Nors avarijos aplinkybės miglotos, manoma, kad „VW“ vairuotojas, neįvertinęs situacijos, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į vilkiką, po to dar į iš paskui vilkiką važiavusį „Toyota“ automobilį, kuris nuo smūgio apsivertė ir atsidūrė griovyje ant stogo.

Vietoje, kur įvyko avarija, stovi apie pavojus įspėjantis ženklas, tačiau šį kartą „VW“ vairuotojas nepasinaudojo perspėjimu ir kelyje elgėsi neatsakingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA