Dangaus restoranas trims dienoms įsikūrė Kaune

Dangaus restoranas ketvirtadienį pradėjo darbą Kaune. Į pirmąjį reisą ketvirtadienio rytą 50-ies metrų aukštyje išsiruošė Kauno studentiškojo choro ir grupės „16Hz” kolektyvas, pripažinę, kad kai kuriems iš jų teko nugalėti aukščio baimę.

„Dinner in the sky“ restoranui danguje vadovauja vienas geriausių Baltijos šalių šefų Mihkel Heinmets, kuris kartu su pagalbininkais ruošia maistą daugiausiai 22 žmonėms vienu metu. Kranas netradicinio restorano svečius pakelia į 50-ies metrų aukštį, kur galima ne tik paragauti išskirtinių patiekalų, bet ir pasigrožėti įspūdinga Kauno centrinės miesto dalies panorama.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Restoranas danguje Kaune svečiuosis tris dienas. Restorano sumanytojai teigia, kad visa naudojama įranga yra itin saugi, o leidimus restoranui danguje išduoda net ir griežščiausius saugumo reikalavimus taikančios šalys, tokios kaip JAV, Kanada, Australija ir kitos. Lietuvoje šis restoranas svečiuojasi antrą kartą. Pernai metais lankytojai galėjo pietauti danguje sostinės senamiestyje.

Žemiau galite peržiūrėti vaizdo reportažą, kurį „Kas vyksta Kaune” parengė per pirmąjį restorano pakilimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA