Kirpėjas Mahranas, dirbantis Kaune: barzdos taip pat turi savo mados kryptis | Kas vyksta Kaune

Kirpėjas Mahranas, dirbantis Kaune: barzdos taip pat turi savo mados kryptis

Rugpjūčio 1 d. atsidarę grožio namai „Ditė“ stebina savo klientus neįprastomis paslaugomis. Nors seniau valdžios simbolį turėjusi barzda šiais laikais praradusi pagarbų statusą, 29-erių metų kirpėjas iš Sirijos, praėjusią savaitę salone įnirtingai darbavosi formuodamas lietuvišką barzdą.

Kirpėjo Mahrano teigimu, Sirijoje, taip pat kitose Arabų šalyse barzdos modeliavimas populiari, kartą į savaitę atliekama paslauga. Tuo tarpu Lietuvoje, specialisto pastebėjimu, vyrai savo išvaizdai skiria minimaliai dėmesio.

„Per ketverius metus, gyvenant Lietuvoje susidarė įspūdis, jog vyrai skiria laiko savo išvaizdai tiek, kiek trunka patrumpinti galvos plaukus, ką jau kalbėti apie barzdas, – šypsosi Mahranas. – Barzdos, taip pat turi savo mados kryptis. Ir nesvarbu, tai dviejų dienų, retro stiliaus barzdelė ar vešli barzda, jai reikalingas ne tik patrumpinimas, bet ir modeliavimas“, – teigia grožio namų „Ditė“ kirpėjas.

Anot specialisto, tinkamas barzdos sušukavimas, formos suteikimas gali sugriežtinti veido linijas, paslėpti veido randus, išryškinti privalumus, o taip pat suteikti solidumo.

Kirpėjas Mahranas grožio namuose „Ditė“ ne tik kerpa vyrus, modeliuoja barzdas bei ūsus, bet ir atlieka veido plaukų šalinimą, antakių korekciją siūlo pagalba. Daugiau informacijos apie teikiamas paslaugas galite rasti grožio salono Facebook puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA