Kauno sporto halėje vyksta realybės šou „X Faktorius” atranka | Kas vyksta Kaune

Kauno sporto halėje vyksta realybės šou „X Faktorius” atranka

Organizatorių nuotr.

Antradienį Kauno sporto halėje nuo ryto vyksta atranka į muzikinį realybės šou “X faktorius”. Į jį patekti bando ir jauni, ir vyresni žmonės, neturintys scenos ir kamerų baimės bei norintys tapti naujomis Lietuvos žvaigždėmis.

Sporto halėje kalbinti dalyviai sakė, kad realybės šou dalyvauja, nes tiki savo talentais. Daugelis jų atvyko dar 10 val. ryto ir kantriai laukia savo pasirodymo eilės. Kai kuriems jos gali tekti laukti ir visą dieną.

Dalyviai repetuoja ne tik sporto halės foje įrengtoje repeticijų patalpoje, bet ir halės prieigose, kur dėlioja paskutinius savo pasirodymo patobulinimus. Jiems padeda šeimos nariai, giminaičiai, draugai.

„Atrankų filmavimas vyksta didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Kai kurie „X Faktoriaus“ dalyviai yra pakviesti atvykti į kitus miestus. Tai puiki galimybė pasitikrinti save prieš nepažįstamą publiką, pasitikrinti savo motyvaciją dalyvauti šou“, – sako jau antrąjį sezoną „X Faktoriui“ „diriguojantis” projekto prodiuseris ir režisierius Mindaugas Meškauskas.

„X Faktoriaus“ komandą, šiais metais sudaro teisėjai Marijus Mikutavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir vedėjas Martynas Starkus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA