Neblaivi Kauno tarybos narė G.Skaistė įkliuvo policijos pareigūnams | Kas vyksta Kaune

Neblaivi Kauno tarybos narė G.Skaistė įkliuvo policijos pareigūnams

Alkoholio taurelė toliau persekioja Kauno miesto politikus. Prieš kelis mėnesius nuskambėjo istorija, kai viename kabinete tarybos posėdžio metu vyko išgertuvės, buvo iškviesta policija. Naujausia istorija su alkoholio kvapeliu Kaune – jauna ir perspektyvi tarybos narė Gintarė Skaistė įkliuvo Kauno rajono pareigūnams ir į alkotesterį pripūtė 0,8 promilės.

Politikė įkliuvo išgėrusi (nustatytas 0,8 promilių girtumo laipsnis) vairuojanti automobilį, jai buvo surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas. Šią savaitę bylą išnagrinėjęs Kauno apylinkės teismas G.Skaistei skyrė minimalią baudą – už vairavimą lengvai apsvaigus nuo alkoholio ji privalės sumokėti 1 tūkstančio litų baudą, taip pat neteko teisės vienus metus sėsti prie automobilio vairo. Į bylos nagrinėjimą politikė neatvyko, skelbia lrytas.lt.

G.Skaistė policijos patruliams įkliuvo liepos 19-ąją, po vidurnakčio, Kauno rajone, Noreikiškių kaime, Šiltnamių ir Stirnų gatvių sankryžoje.

„Automobilis įtartinai manevravo. Jį sustabdžius nuo vairuotojos sklido alkoholio kvapas. Paklausta, ar vartojo alkoholį, moteris prisipažino, buvo nušalinta nuo vairavimo ir pristatyta į policijos įstaigą girtumui nustatyti“, – tarnybiniuose pranešimuose rašė G.Skaistės vairuotą automobilį sustabdę policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA