Po grumtynių ir apiplėšimo lombarde vienas įtariamasis sulaikytas, kito ieškoma | Kas vyksta Kaune

Po grumtynių ir apiplėšimo lombarde vienas įtariamasis sulaikytas, kito ieškoma

Archyvo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus tyrėjai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo lombarde.

Tyrimo metu nustatyta, kad liepos 27d. 11 val. 40 min. į juvelyrinių dirbinių parduotuvę – lombardą, Kaune, Kęstučio g., užėjo du vyriškiai, kurie grasindami, daiktu panašiu į pistoletą, sumušė darbuotoją N. A. (gimusį 1967 m.). Kol vyko darbuotojo ir vieno iš įtariamųjų grumtynės, antrasis įtariamasis iš vitrinos surinko juvelyrinius dirbinius ( jų kiekis ir materialinis nuostolis nustatinėjamas). Įtariamieji iš parduotuvės – lombardo pasišalino.

Įvykio vietoje pareigūnai rado vieno iš įtariamųjų rankinę, kurią jis pametė per grumtynes su parduotuvės – lombardo darbuotoju. Rankinėje buvo įtariamojo asmens daiktai: šauktinio liudijimas, darbo ieškančio žmogaus atmintinė, keletas nuotraukų.

Netrukus pareigūnai nustatė įtariamąjį – pil. A.M., gim. 1993 m., teistą, kuris buvo sulaikytas liepos 31 d. važiuojantis automobiliu Kaune. V.Krėvės pr.

Kratos metu pas jį bute rastos dvi kaukės – juodos spalvos ir marga su pilkais atspalviais. Vyras prisipažino padaręs nusikaltimą, tačiau bendrininko neįvardino. Rugpjūčio 1 d. teismas jam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Plėšimą tiriantys tyrėjai ieško antrojo įtariamojo plėšimu, kurio požymiai: apie 20 metų amžiaus, apie 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, dėvėjo juodos spalvos sportines kelnes, pilkos spalvos palaidinę su gobtuvu, juodos spalvos kepurę.

Policijos pareigūnai prašo mačiusius įvykį ar galinčius suteikti naudingos tyrimui informacijos, paskambinti tel. (8 37) 30 33 06 arba Kauno m. apylinkės prokuratūros prokurorui A.Klimaševskij, tel. (8 37) 39 44 59.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA