Jurbarko gatvėje bus atnaujintas eismas, troleibusai grįš į Vilijampolę | Kas vyksta Kaune

Jurbarko gatvėje bus atnaujintas eismas, troleibusai grįš į Vilijampolę

kaunas.lt nuotr.

Per Vilijampolę vykstantys vairuotojai netrukus galės naudotis atnaujinta Jurbarko gatve. Čia dirbančios bendrovės, tiesiančios naujus inžinierinius tinklus ir klojančios naują asfalto dangą žada, kad darbai bus baigti iki rugpjūčio 19 dienos. Už transportą ir eismą Kaune atsakingas Paulius Keras sakė, kad rangovai nesikreipė dėl vėluojančių darbų, todėl derinami nauji viešojo transporto tvarkaraščiai: „Normaliai į rudens tvarkaraščius turėtume grįžti likus savaitei iki rugsėjo, tačiau atidarius transporto mazgą Jurbarko gatvėje neišvengiamai reikia paleisti troleibusus į Vilijampolės pusę, tad tvarkaraščius nėra logiška kaitalioti kas savaitę“, portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno savivaldybės transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas.

Atnaujinus eismą Jurbarko gatve, visas transportas vėl važiuos įprasta tvarka, kaip buvo prieš pradedant gatvės remonto darbus.

Nauja asfalto danga bus paklota ne tik Jurbarko gatvėje, bet ir Panerių gatvės žiedinėje sankryžoje, taip pat bus įrengti nauji šaligatviai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA