Paimdavo avansą už nuomą, bet į butą patekti nebuvo įmanoma, policija ieško daugiau nukentėjusių | Kas vyksta Kaune

Paimdavo avansą už nuomą, bet į butą patekti nebuvo įmanoma, policija ieško daugiau nukentėjusių

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Liepos 23 dieną Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Ikiteisminio tyrimo metu buvo gauta duomenų, kad 2013 m. birželio – liepos mėn. asmenys (tikslus skaičius nustatinėjamas) su nuomotoju Ryčiu Daunoravičiumi sudarydavo nuomos sutartis dėl buto, esančio adresu Rietavo g. 15-86, Kaune, už buto nuomą sumokėdavo avansą, tačiau į išsinuomotą butą žmonės patekti negalėdavo, nes buvo duodami netinkami raktai ir pan. Dažniausiai buvo paimamas avansas už tris mėnesius t.y. 1 050 litų.

Dėl nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. „Sukčiavimas“, 2013-07-23 buvo laikinai sulaikytas pil. Rytis Daunoravičius, jam pareikštas įtarimas dėl sukčiavimo, paskirtos kardomosios priemonės dokumentų paėmimas ir rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Pareigūnai prašo atsiliepti žmones, kurie galimai nukentėjo nuo Ryčio Daunoravičiaus veiksmų ir paskambinti Santakos policijos komisariato tyrėjai Linai Labazinienei telefonu (8 37) 30 38 22.

Apie šį butus nuomojantį sukčių „Kas vyksta Kaune” portalo skaitytojai informavo dar antradienį, siekdami apsaugoti kitus žmones, kad jie neužkibtų ant to pačio kabliuko ir neduotų sukčiui pinigų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA