Senamiesčio žiogas šį vakarą tiesiogiai per „Kas vyksta Kaune” (koncerto vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Senamiesčio žiogas šį vakarą tiesiogiai per „Kas vyksta Kaune” (koncerto vaizdo įrašas)

Jono Danieleviciaus nuotr.

Dainuojamosios poezijos festivalis „Senamiesčio žiogas” jau įpusėjo savo vasarišką kelionę, o ketvirtadienio vakarą kviečia į trečiąjį koncertą Kauno senamiestyje.

Liepos 25 d. 19 val trečiajame festivalio „Senamiesčio Žiogas” koncerte saulę už senamiesčio stogų palydės ir savo muzika dalinsis didelis burys atlikėjų. Renginyje dalyvaus šeimyninis Vytauto V. Landsbergio ir Ramunės Landsbergienės duetas, kurių muzika rodos, įsiskverbia tiesiai į klausytojo sielą. Koncerte atlikėjai dalinsis kūryba, kuri yra tokia atvira, jog ją vienodai jausti sugeba ir vaikas, ir suaugęs.

Kitas „Senamiesčio žiogo” atlikėjas – Darius Žvirblis, kuris puikiai pažįstamas iš neseniai iširusios grupės „Atika“. Šiuo metu prie Dariaus prisijungė jo bendražygiai Michailas Denisenko ir Kostas Radlinskas. Tai grupė, kuri neturi pavadinimo, jų programoje bus galima išgirsti grupės „Atika“ dainas ir naują, dar niekur neskambėjusią kūrybą.

Koncerte taip pat pasirodys grupė „Kamanių šilelis“, kuri slepia du jaunus, perspektyvius atlikėjus, ieškančius savęs tautų muzikoje, lietuviškame folklore, šiaurės ir pietų skambėjime bei žodžio subtilume. Tai grupė, kuri tiesiog užkrečia jaunatviška ir džiugia energija, nesistengdami įtilpti į muzikinių žanrų rėmus ir toliau eksperimentuoja. O koncertą pradės jauna, tačiau stulbinančiai talentinga jaunoji dainuojamosios poezijos atlikėja Gintarė Juknaitė.

Portalas „Kas vyksta Kaune” visus skaitytojus, kurie negalės atvykti į koncertą Ryšių kiemelyje, kviečia jį stebėti tiesiogiai per internetą. Prasidėjus renginiui skaitytojai turės puikią progą mėgautis koncertu neišeidami iš namų ar pabaigti darbo dieną su gražiomis melodijomis tiesiai iš senamiesčio. Transliaciją prasidėjus koncertui galėsite stebėti šiame puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA