Kauno darbo birža kviečia absolventus į mokymus | Kas vyksta Kaune

Kauno darbo birža kviečia absolventus į mokymus

Archyvo / KTU nuotr.

Pirmojo darbo paieška – reikšmingas įvykis kiekvieno jauno žmogaus gyvenime. Svarbu mokėti tinkamai įvertinti savo lūkesčius, prisistatyti darbdaviui, gebėti aktyviai ieškoti darbo ir pasinaudoti visomis galimomis informacinių technologijų priemonėmis.

Kauno teritorinė darbo birža jau antrus metus kviečia absolventus renginių ciklą. Liepos 15 – rugpjūčio 30 d. visuose Kauno teritorinės darbo biržos skyriuose vyks informaciniai renginiai aukštųjų ir profesinių mokyklų absolventams. Šia akcija siekiama ne tik sparčiau į darbo rinką integruoti jau pasirengusius darbo rinkai specialistus, tačiau ir suteikti individualų dėmesį, patarti, pamokyti būti pastebėtiems. Renginiuose dalyvaus socialiniai partneriai, darbdaviai, tad absolventai galės išgirsti darbdavių patarimus, įvertinti jų reikalavimus būsimiems darbuotojams.

Absolventams nuolatos bus teikiamos individualios konsultacijos, kurių metu, padedami kvalifikuotų specialistų jaunuoliai galės patobulinti gyvenimo aprašymą, parengti tinkamą motyvacijos laišką akcentuojant tai, ką šiandien vertina darbdaviai.

Interaktyvių užsiėmimų metu absolventai mokysis pasirengti pokalbiui su darbdaviu, sužinos daugiau informacijos apie dažniausiai pasitaikančias klaidas pirmojo pokalbio metu, išgirs darbdavių nuomonę apie tai, kas jiems svarbiausia į darbą priimant jauną specialistą. Didelis dėmesys bus skiriamas ir darbuotojo elgesio pirmosiomis dienomis įvertinimui: kaip apsirengti, kaip elgtis, ką pabrėžti, kada atvykti į darbą pirmąją dieną, kaip bendrauti su naujais kolegomis – į visus klausimus atsakysime bendromis pastangomis.

Daugiau informacijos apie kiekvieną savaitę vykstančius renginius Kauno teritorinės darbo biržos interneto svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA