„Akacijų alėjos” bardai vaikė juodus debesis nuo Kulautuvos dangaus | Kas vyksta Kaune

„Akacijų alėjos” bardai vaikė juodus debesis nuo Kulautuvos dangaus

Visą šeštadienį Kauno apylinkėse pliaupiantis lietus šiek tiek praretino jau tryliką kartą organizuoto bardų muzikos festivalio „Akacijų alėja” žiūrovų gretas, tačiau festivalyje netrūko nei geros nuotaikos, nei puikios lyriškos muzikos, atliekamos geriausių Lietuvos dainuojamosios poezijos atlikėjų.

Kulautuvos pušyne pastatytoje scenoje koncertavo Kostas Smoriginas, Virgis Stakėnas, Vytautas Babravičias-Simas, Evelina Sašenko, svečiai iš Pitsburgo (JAV) Mikey DeLuca ir Iggy, Giedrius Arbačiauskas, Markas Palubenka, Sigutis Jačėnas, „Thundertale“, Andrius Zalieska (Zala), šalies jaunimo dainuojamosios poezijos konkursų laureatai, kurie dovanojo susirinkusiems geriausias savo ir kitų atlikėjų, jau liaudies hitais tapusias dainas.

NUOTRAUKŲ GALERIJA>>>

Prasidėjus koncertui, lietus liovėsi, susirinkę galėjo atlaisvinti savo rankas nuo laikomų skėčių, į Kulautuvą plūdo vis daugiau žmonių, nusprendusių praleisti šeštadienio vakarą „Akacijų alėjoje”. Tik apie 20 valandą aptemus dangui,žiūrovams teko vėl išskleisti skėčius arba lysti į lietpaltį.

Kviečiame žiūrėti nuotraukas ir vaizdo reportažą iš Kulautuvoje vykusios „Akacijų alėjos”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA