„Operetė Kauno pilyje” sekmadienio koncerte su operos solistais pasirodys ir Vaidas Baumila | Kas vyksta Kaune

„Operetė Kauno pilyje” sekmadienio koncerte su operos solistais pasirodys ir Vaidas Baumila

Organizatorių nuotr.

Tarptautinis festivalis „Operetė Kauno pilyje” jau antrąjį dešimtmetį kasmet kviečia kartu minėti Valstybės dienos šventę, klausytis populiarios vokalinės muzikos, atliekamos puikių vokalo ir scenos meistrų įstabioje istorinėje miesto erdvėje prie Kauno pilies.

Tokiam renginiui antras dešimtmetis – tai ne tik pripažinimas, bet ir didžiulė atsakomybė išlaikyti ištikimosios auditorijos viltį, kad, kaip ir iki šiol, festivalis stebintų, džiugintų, teiktų naujų įspūdžių ir galimybių mėgautis puikia scenine muzika.

Liepos 7 d. vakaro programa „Kauno pilies muzika” žada netradicinių lengvojo scenos žanro interpretacijų, skambės ne tik fragmentai iš operečių, miuziklų, populiarios dainos, bet ir suverta populiariausių operetės melodijų pynė, trunkanti ketvirtį valandos.

Koncerte dainuos Virgilijus Noreika, Vytautas Juozapaitis, Laimonas Pautienius, Edmundas Seilius, Mindaugas Zimkus, Rita Preikšaitė, Monika Sakalauskaitė, Evelina Sašenko, Kristina Siurbytė, Viktorija Streiča, Aistė Širvinskaitė, Ieva Vaznelytė, Nomeda Vilkanauskaitė, Kristina Zmailaitė Kęstutis Alčauskis, Raimondas Baranauskas, Egidijus Bavikinas, Ričardas Karalevičius, Gintaras Mikalauskas, Giedrius Prunskus, Ramūnas Urbietis, Žanas Voronovas. Pirmą kartą festivalyje pasirodys ir populiarusis Vaidas Baumila.

Koncertas nemokamas, jo pradžia 20 valandą. Daugiau apie renginius Kaune informacijos ieškokite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA