Istoriniu spektakliu prie Kauno pilies mėgavosi ir G.Karaliūnaitė su sužadėtiniu | Kas vyksta Kaune

Istoriniu spektakliu prie Kauno pilies mėgavosi ir G.Karaliūnaitė su sužadėtiniu

Pažaislio muzikos festivalis, ypač esant geram orui, privilioja daugybę kauniečių ir miesto svečių. Šio festivalio unikali tradicija Valstybės dienos išvakarėse vienintelį kartą rodomas istorinis spektaklis – ne išimtis. Šiemet pristatyta drama „Skirgaila” sulaukė ypatingo susidomėjimo.

Trečiadienio vakarą XIV a. istorinius vingius, į sceną perkeltus dvasinius ir žmogiškus ano meto valdovų išgyvenimus, meilės paieškas stebėjo tūkstančiai susirinkusiųjų. Jau gerokai įpusėjus spektakliui mediniu pilies tiltu meiliai susikabinę atėjo ir žinoma dainininkė Gintarė Karaliūnaitė su savo sužadėtiniu Marcu-André Canueliu bei būreliu draugų.

Meiliai laikydamiesi už rankų ir vis apsikeisdami šiltais žvilgsniais pora spektaklyje užtruko apie pusvalandį. Nesulaukę istorinės dramos pabaigos Gintarė Karaliūnaitė su Marcu-André Canueliu bei draugais nužingsniavo į nakties jau apgaubtą senamiestį.

Apie jausmus keliais metais jaunesniam kanadiečiui Gintarė Karaliūnaitė nemėgsta atvirauti. Tačiau kartą yra prisipažinusi, kad Marcas Andrė primena jos svajonių vyrą – ir išvaizda, ir gebėjimais, ir požiūriu į gyvenimą. Vyriškis dainininkei pasipiršo prieš pora mėnesių, kelionės po kaimyninę šalį Latviją metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA