Skaitytojo laiškas: Laisvės alėjos dviračių take kyšo metaliniai strypai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: Laisvės alėjos dviračių take kyšo metaliniai strypai

Laisvės alėja dviračiais keliaujantys turėtų būti itin budrūs, nes pėsčiųjų take, kuriame pažymėta dviračių trasa, kyšo armatūros strypai, galintys lengvai supjaustyti dviračio padangas. Tokių vietų per visą Laisvės alėją – ne viena ir ne dvi.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojas Simas, siųsdamas nuotraukas į redakciją, nori atkreipti visų kauniečių, besinaudojančių dviračių taku ir miesto ūkio tvarkymo skyriaus specialistų dėmesį, kad jie nelauktų Laisvės alėjos rekonstrukcijos ir tvarkytų avarines Laisvės alėjos vietas, o dviratininkai važiuodami atidžiau stebėtų dviračių tako dangą.

Primename, kad važiuojantys Laisvės alėjos dviračių taku taip pat turi būti itin dėmesingi, kertant Maironio ir Mickevičiaus gatvių sankirtas, nes nenulipus nuo dviračio ir atsitrenkus į automobilį, dviratininkas liks kaltas. Pagal kelių eismo taisykles dviratininkas, kertant važiuojamąją dalį, turi nulipti nuo dviračio ir jį persivesti per gatvę. Tik tokiu atveju jį pėsčiųjų perėjoje automobiliai privalo praleisti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA