„LSU-Baltų“ sezono uždarymo šventėje: nuo istorijos iki naujojo sezono lūkesčių | Kas vyksta Kaune

„LSU-Baltų“ sezono uždarymo šventėje: nuo istorijos iki naujojo sezono lūkesčių

Kauno valstybiniame muzikiniame teatre vyko „LSU-Baltų“ krepšinio komandos 2012/2013 metų sezono uždarymo šventė. Joje dalyvavo Lietuvos krepšinio lygos (LKF) generalinis sekretorius ir Lietuvos sporto universiteto (LSU) kancleris Mindaugas Balčiūnas, Lietuvos krepšinio lygos (LKL) prezidentas Remigijus Milašius, klubo vadovai ir komandos žaidėjai, rėmėjai, buvę prezidentai ir treneriai. Jiems įteiktos padėkos bei specialiai šiai šventei pasiūti klubo marškinėliai. Renginio metu nuotraukų parodoje svečiai galėjo susipažinti su klubo istorija.

„Šis sezonas komandai buvo pakankamai sėkmingas. Įgyvendintas pagrindinis tikslas – išlikti lygoje. Komanda yra išskirtinė, ją sudaro tik Lietuvos krepšininkai. „LSU-Baltai“ buvo ryški žvaigždė Lietuvos krepšinio lygos padangėje“, – teigė LKF gen. sekretorius M. Balčiūnas. Renginio metu jis dabartiniam klubo prezidentui Vidui Bonkiui ir buvusiems vadovams įteikė Lietuvos krepšinio federacijos I-ojo laipsnio medalius.

„Palaikau Jūsų komandą ir tikiuosi, kad ji toliau kovos Lietuvos krepšinio lygoje ir džiugins savo išskirtinumu. Jau sutarėme, kad LKL reguliarusis sezonas vyks keturių ratų sistema, tai svarbus žingsnis plėtojant mūsų šalies krepšinį“, – sakė LKL prezidentas R. Milašius.

Šiais metais „LSU-Baltų“ komanda, sudaryta Lietuvos sporto universiteto studentų pagrindu, debiutavo Lietuvos krepšinio lygoje ir užėmė 11 vietą. „Džiaugiuosi, kad vaikinai negailėjo jėgų. Mūsų komandos sezonas truko net 11 mėnesių. Tikiuosi, kad ir kitame sezone žaisime LKL, jau šiemet įrodėme, kad, nepaisant žaidėjų traumų, pajėgūs tai padaryti. Krepšininkai įgijo daug patirties, neabejoju, kad pavyks išlaikyti komandos branduolį. Stengiamės, kad turėtume dar daugiau rėmėjų. Klubo svarba neabejoju. Kartu su Lietuvos sporto universitetu rengiame trenerius, dauguma buvusių žaidėjų sėkmingai tęsia karjerą Lietuvos ir užsienio klubuose. Mes svarbūs krepšinio bendruomenei“,- teigė „LSU-Baltų“ komandos direktorius Edas Nickus.

Dabar „LSU-Baltų“ krepšinio komandos žaidėjai ilsėsis, o naujajam sezonui pradės rengtis liepos 25 dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA