eSporto Bare kai kurios erdvės bus skirtos tik profesionalams | Kas vyksta Kaune

eSporto Bare kai kurios erdvės bus skirtos tik profesionalams

Penktadienio vakarą Laisvės alėjoje, buvusio naktinio klubo „Siena” patalpose pradėjo veikti naujas „eSporto Baras”. Pagrindinė jo paskirtis – tapti erdve, kur vyktų Elektroninio sporto lygos (ESL) organizuojami turnyrai. Įprastai per mėnesį jų gali būti surengta du – keturi. Daugumoje jų dalyvaus ne tik Lietuvos, bet ir Estijos bei Latvijos elektroninio sporto atstovai.

Apie eSporto Baro renginius informaciją galėsite rasti čia.

„eSporto Baras” yra suskirstytas į keletą zonų. Pagrindinėje jų įrengtos turnyrams skirtos vietos. Iš viso šiuo metu jų yra dešimt – žaisti dviems komandoms viena prieš kitą. Greta – žiūrovų tribūna ir žaidėjų poilsiui skirta zona, kuri įprastomis dienomis bus nenaudojama. Likusi „eSporto Baras” erdvė, kurioje telpa apie 110 žmonių, suskirstyta į viešas bei VIP erdves. Pastarosioms priskiriamos keturios salės, talpinančios nuoo 4 iki 10 žmonių. Jose yra personaliniai, vietoje valdomi televizoriai ir Nintendo WiiU žaidimų konsolės. VIP zonų rezervacija yra nemokama.

Viešose erdvėse yra dar septyni, centralizuotai valdomi televizoriai. Jie skirti stebėti įdomiausioms sporto varžyboms.

„eSporto Baras” dirbs kasdien. Tuo metu, kai nevyks ESL, tai bus tiesiog pasilinksminimams ir vaišėms skirta erdvė, kurioje veiks užkandžių bei gėrimų baras.

„eSporto Baras” yra pirmasis tokio tipo Kaune. Panašios įstaigos, kurių dalis erdvės skirta tik elektroninio sporto profesionalams, Lietuvoje nėra. „eSporto Baras” yra ir pirmasis Baltijos valstybėse bei šeštasis Europoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA