Ilias Zouros – naujas „Žalgirio” treneris | Kas vyksta Kaune

Ilias Zouros – naujas „Žalgirio” treneris

Kauno Žalgirio klubo nuotr.

Prie Kauno „Žalgirio“ vairo ir vėl stovės Ilias Zouros. Lietuvos čempionų klubas su krepšinio specialistu iš Graikijos sudarė 2 metų sutartį, praneša Zalgiris.lt.

I.Zouros žalgiriečius treniravo nuo 2011 m. sausio iki tų pačių metų spalio vidurio. Tuomet 2011-2012 m. sezoną „Žalgiris“ baigė pergalingai – I.Zouros padėjo komandai laimėti LKF taurę bei tapti Baltijos lygos ir Lietuvos čempionais.

„Džiaugiamės, kad pavyko pasiekti susitarimą būtent su tuo treneriu, kurį norėjome matyti vadovaujantį komandai, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Kartu rengiamės darbui komplektuoti sudėtį. Pažįstame šį žmogų. Savo ruožtu jis žino ir supranta mūsų dabartines sąlygas ir galimybes. Jis yra pasiruošęs burti komandą kartu su mumis.“

Kad Kauno klubas veda derybas su komandai anksčiau jau vadovavusiu I.Zouru, P.Motiejūnas atskleidė prieš porą savaičių vykusiame susitikime su žiniasklaida ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais.

„Buvau susitikęs su I.Zouru Trevizo jaunimo stovykloje. Mes derėjomės, šnekėjomės. Su šiuo treneriu, kai jis išvyko iš Kauno, kontaktų nenutraukėme. Buvome patenkinti jo darbu. Treneris taip pat buvo patenkintas dirbdamas čia. Jam priimtina mūsų strategija ugdyti jaunus žaidėjus“, – tada sakė P.Motiejūnas.

Deryboms artėjant prie pabaigos, šį pirmadienį ir antradienį I.Zouros jau dalyvavo kasmetiniame Eurolygos trenerių suvažiavime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA