Studijas LSU baigė 570 studentų | Kas vyksta Kaune

Studijas LSU baigė 570 studentų

LSU nuotr.

Šiandien Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje iškilmingai bus įteikiami Lietuvos sporto universiteto (LSU) bakalauro ir magistro studijų diplomai. Šventė prasidės 10 valandą šventomis mišiomis už LSU absolventus, 11 valandą bus teikiami diplomai Sporto edukologijos, 13 valandą- Sporto biomedicinos fakultetų absolventams. Universiteto absolventus sveikins LSU vadovai, koncertuos operos solistė Kristina Siurbytė ir LSU choras.

LSU Studijų kokybės priežiūros centro duomenimis, universitetą baigė 570 studentų. Pirmosios pakopos nuolatinėse ir neakivaizdinėse studijose mokėsi 494, o antrosios –76 studentai. Bakalauro studijas šiemet baigė Kineziterapijos (101), Treniravimo sistemų (80), Turizmo ir sporto vadybos (79), Kūno kultūros (62), Socialinės pedagogikos (42), Sveikatos ir fizinio aktyvumo (49), Sportinės rekreacijos ir turizmo (52), Taikomosios fizinės veiklos (29) studijų programų studentai. LSU diplomas bus įteiktas 76 magistrams. Čia populiariausios – Kineziterapijos (18 studentų), Turizmo ir sporto vadybos (12), Edukologijos (11), Kūno kultūros (10), Treniravimo sistemų (10), Sveikatos ir fizinio aktyvumo (6), Sporto fiziologijos (6), Sporto psichologijos (3) programos.

Susidomėjimas LSU ir toliau neslūgsta. Nuo birželio 1 dienos per pagrindinį priėmimo etapą į Lietuvos aukštąsias mokyklas, studijas LSU renkasi apie 1400 abiturientų, iš jų pirmu noru- daugiau kaip 300. Populiariausios lieka Kineziterapijos, Treniravimo sistemų, Turizmo ir sporto vadybos, Kūno kultūros, Fizinio aktyvumo ir visuomenės sveikatos ir kitos studijų programos. LSU vadovus maloniai nustebino ir norinčiųjų studijuoti universiteto vykdomose studijose Pasvalyje skaičius. Čia siūlomą Treniravimo sistemų studijų programą pasirinko daugiau kaip 150 abiturientų.

Priėmimas į pirmosios pakopos studijų programas prasidėjo birželio 1-ąją ir baigsis liepos 23-iąją, į antrosios- nuo birželio 25 iki liepos 4 dienos. Šiemet Lietuvos sporto universitetas siūlo 8 pirmosios pakopos studijų programas: Treniravimo sistemų, Kineziterapijos, Kūno kultūros, Turizmo ir sporto vadybos, Fizinio aktyvumo ir visuomenės sveikatos, Taikomosios fizinės veiklos, Socialinės pedagogikos, Sportinės rekreacijos ir turizmo. Stojantiesiams į Socialinės pedagogikos, Fizinio aktyvumo ir visuomenės sveikatos arba Treniravimo sistemų studijų programas sudaryta galimybė rinktis gretutines studijas ir įgyti dvigubus bakalauro laipsnius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA