Dviratininkas, nukentėjęs nuo chuliganų, policiją bandė išsikviesti 23 minutes, kauniečiai buvo abejingi | Kas vyksta Kaune

Dviratininkas, nukentėjęs nuo chuliganų, policiją bandė išsikviesti 23 minutes, kauniečiai buvo abejingi

Asmeninio archyvo nuotr.

Joninių naktis Kaune ne visiems baigėsi laimingai. Vienas kaunietis, po vidurnakčio važiavęs Laisvės alėjos dviračių taku, atsitrenkė į girtus vaikinus, kurie specialiai lindo po ratais. Įvykio metu dviratininkas susilaužė ranką, taip pat buvo apgadintas vaikino dviratis.

Prabėgus maždaug pusvalandžiui po vidurnakčio dviračiu namo vykstantis kaunietis netoli fontano jau iš tolo pamatė tris svirduliuojančius vyrus. Kaip portalui “Kas vyksta Kaune” pasakojo nukentėjęs dviratininkas, girti jaunuoliai, pamatę, kad dviračių taku važiuojantis kaunietis artėja, pradėjo bėgti į jį ir garsiai šaukti. Priartėję jie puolė prie dviratininko, jis tuo metu ant šlapios kelio dangos susimėtė ir trenkėsi į vieną iš jaunuolių. Jam parkritus, jaunuoliai su nugertu brendžio buteliu pradėjo kaltinti dviratininką, kad vieną iš jų partrenkė. Atsistoję “joninių šventikai” trumpai pakonfliktavę, pradėjo lėtai šalintis iš įvykio vietos.

Dviratininkas su sulaužyta ranka pradėjo sekti jaunuolius ir bandė prisiskambinti policijai, tačiau 112 pagalbos numeriu Joninių naktį prisiskambinti buvo sudėtinga, operatorė vis kartojo, kad linijos užimtos. Jam besekant chuliganus, jie jam pagrasino, kad jei seks toliau, atims dviračio likučius. Šalia buvę žmonės, matę įvykį, nors nukentėjęs jaunuolis ir prašė jų pagalbos, abejingai praėjo pro šalį, tik keli dviratininkai, pasiviję girtus jaunuolius, bandė jiems išaiškinti, kad jie nepaliktų įvykio vietos, tačiau jų prašymai išgirsti nebuvo.

Galop, po 23-ų minučių prisiskambinus policijai, o po kelių minučių jiems atvykus, nukentėjęs kaunietis viską papasakojo ir naktinėse Kauno gatvėse bandė ieškoti skriaudikų, tačiau paieškos buvo bevaisės. Po 30-ies minučių paieškų, policijos pareigūnai vaikinui pasakė, kad šiandien nieko nebus. Pamatę, kad vaikinas šlubčioja, policininkai pasisiūlė nukentėjusį parvežti iki namų Šilainiuose.

Taip vienam kauniečiui nesėkmingai baigėsi Joninių naktis. Jam teks gydytis traumas, remontuoti sulaužytą plentinį dviratį ir viltis, kad miesto gyventojai, kauniečiai, ištikus panašioms nelaimėms, neliks abejingi, kaip buvo šioje situacijoje ir parodys savo protą ir jėgą ten, kur jos reikia sutramdant šiuos ar kitus miesto chuliganus. Kol pavyks prisiskambinti policijai ir perduoti jų globai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA