„VIA Baltica” kelyje – „Škoda” ir briedžio susidūrimas (foto) | Kas vyksta Kaune

„VIA Baltica” kelyje – „Škoda” ir briedžio susidūrimas (foto)

A.Aleksandravičiaus / kaunodiena.lt nuotr.

Trečiadienio rytą kelyje “VIA Baltica” įvyko nelaimė, kurio metu partrenktas briedis. Eismo įvykio metu nukentėjo du žmonės, jie išvežti į ligoninę. Briedis dėl patirtų sužalojimų neišgyveno.

Nelaimė įvyko 9-ajame kelio A1 kilometre važiuojant Panevėžio link.

Kaip kaunodiena.lt sakė nukentėjusių panevėžiečių šeimos draugas Raimundas, pora iš Kauno „Škoda Octavia” automobiliu važiavo namo, kai netikėtai į kelią išbėgo briedis. Išvengti susidūrimo buvo neįmanoma – gyvūnas rėžėsi į automobilio priekinį stiklą.

Išsivežti nugaišusio gyvūno atvyko medžiotojų klubo „Gynia“ nariai, kurie tame plote medžioja. Pagal Medžioklės įstatymą per eismo įvykį nukentėjusius, nugaišusius laukinius gyvūnus gali paimti tik medžiotojų klubai.

Iš nugaišusio briedžio gali būti pagaminta iškamša.

Kaip praneša Kauno apskrities policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius, birželio 19d. 9.20 val. A8 kelyje (Panevėžys-Aristava-Sitkūnai) 9 km., nuo A1 kelio link Panevėžio važiavo automobilis „Škoda Oktavia“, vairuojamas piliečio R. K. (gimusio 1965 m.), kuris susidūrė su, iš dešinės pusės į važiuojamąją kelio dalį išbėgusiu briedžiu. Eismo įvykio metu nukentėjo kartu važiavusi pilietė R. K. (gimusi 1966 m.). Moteris dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą. Taip pat stipriai apgadintas automobilis. Nuo patirtų sužalojimų briedis nugaišo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA