Prie Kauno marių romantišką nuotaiką gadina šiukšlės | Kas vyksta Kaune

Prie Kauno marių romantišką nuotaiką gadina šiukšlės

Nors į „Bike show millennium” tradiciškai susirenka daugybė žmonių, kai kurie kauniečiai šeštadienio vakarą mieliau leido ramioje aplinkoje.

Šiluma ir saule lepinantis oras prie Kauno marių priviliojo daug poilsiautojų. Pažaislio vienuolyno pašonėje įrengtoje automobilių stovėjimo zonoje bei prie pat paplūdimio esančioje aikštelėje buvo gausybė transporto priemonių. Kai kurie vakarą, matyt, buvo nusprendę praleisti itin sveikai, tad pakvėpuoti tyru oru atvyko dviračiais. Kiti sportavo čia pat įrengtame teniso aikštyne.

Kauniečiai romantiškai vaikštinėjo pakrante ar susėdę būreliais diskutavo. Ne viena grupelė buvo pasirengusi tikra iškylai su gėrimais ir užkandžiais. Dieną daug kas išbandė ir vandens vėsą. Specialistai sako, kad maudyklų vanduo Lietuvoje šiuo metu yra švarus, tad tuo mėgaujasi dažnas kaunietis.

Temstant į uostą nakties poilsiui sugrįžo jachtos. Kauno mariose plūduriavo tik valtelės ir … antys .Naktinei žūklei ruošėsi žvejai. Dangus nusidažė rožine ir oranžine spalvomis. Ore tvyrojo užburianti vakaro ramybė.

Tačiau romantišką nuotaiką netrukus sugadino šiukšlių kalnas. Jos mėtėsi šalia perpildyto įlankoje pastatyto specialaus konteinerio. Pro šalį skubėjęs jauni vyrai tarstelėjo vienas kitam: „Kažin kodėl šiukšlių niekas neišveža? gal užtai atsakingi darbuotojai atostogauja?”

Kai kurie vaizdai priminė bandymą iš atliekų kurti natiurmortus, deja, tokie „meno kūriniai” estetinio vaizdo neturėjo. Jie labiau piktino, nei kėlė susižavėjimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA