„Bike Show millennium” užvaldė Kauno aerodromą (foto, video) | Kas vyksta Kaune

„Bike Show millennium” užvaldė Kauno aerodromą (foto, video)

S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas atgijo po pietų, maždaug apie 15 val.čia atvykus baikerių kolonos dalyviams.
Sustatę plieninius žirgus aikštelėje, jų savininkai pasklido kas kur- vieni po ilgos kelionės užkąsti ir atsigaivinti gėrimais, kiti įvertinti trasoje besivaržančių sportininkų.

Į motociklų stovėjimo aikštelę ėmė plūsti šventės dalyviai. Tai puiki proga iš arti apžiūrėti motociklus bei nusifotografuoti. Šalia plieninio žirgo užtikę jo savininką, smalsuoliai apiberdavo jį klausimais.

Tuo tarpu prekybai ir pramogoms skirtoje zonoje daugiausia dėmesio sualukė seksualios merginos, pristačiusios vieną iš renginio rėmėjų – vyrai ne tik stebėjo gundančiai bepozuojančias gražuoles, bet ir patys troško su jomis įsiamžinti.

Kol aerodromo pakilimo take ir jo prieigose varžėsi Baltijos šalių SUPERMOTO čempionato Lietuvos II-as etapo dalyviai, didžioji dauguma baikerių fiestos lankytojų buriavosi prekybos ir pramogų zonoje.

Tačiau vos renginio siela Julius Urbatis pranešė, kad Pasaulio stunto čempionas Angyal Zoltan pasirengęs nustebinti. Minia plūstelėjo prie aptvertos teritorijos. Viduje su specialiais leidimais buvę žiniasklaidos atstovai padėjo renginio šeimininkams nuo trasos pašalinti ištrupėjusius seno asfalto gabalėlius, kad šie netaptų skaudžios nelaimės priežastimi, atliekant triuką.

A.Zoltano apsirodymą apšildė jauni lietuvaičiai. Tiesa iš trijų jaunuolių arenoje liko du, mat vieno motociklas neatlaikė įtampos- trūko grandinė.

Į aikštelę įriedėjus A.Zoltanui publika negailėjo plojimų. Ovacijomis buvo sutikti jau pirmieji jo virtuoziško vairavimo epizodai.

Jo pasirodymo akimirkas galite matyti parengtuose trumpuose video.

Bike show millennium akimirkos įamžintos nuolat atnaujinamoje foto galerijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA