Savaitgalį vairuotojams bus nepatogumų – vyks „Bike Show Millennium 2013, Lithuania“ | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį vairuotojams bus nepatogumų – vyks „Bike Show Millennium 2013, Lithuania“

Archyvo nuotr.

Šį savaitgalį Kauną vėl sudrebins galingas motociklų ir automobilių variklių griausmas. Šeštadienį, birželio 15 d. vyks keturioliktoji motociklininkų fiesta „Bike Show Millennium 2013, Lithuania“. Sekmadienį, birželio 16 d. vyks automobilių paroda „Autoshow Millennium 2013, Lithuania“.

Šie renginiai, kaip įprasta, pritraukia daugybę žmonių tiek dalyvių, tiek ir žiūrovų. Šiomis dienomis policijos pareigūnai prižiūrės viešąją tvarką ir rūpinsis eismo saugumu, taip pat bus sustiprintas viešasis ir neviešasis patruliavimas.

Atsižvelgiant į esamą situaciją renginių metu, kai kur bus ribojamas eismas, todėl prašome miesto gyventojus ir svečius būti pakantiems. Šeštadienį, birželio 15 d. „Bike show Millennium 2013, Lithuania“ metu eismas bus ribojamas:

• nuo 12.00 iki 14.00 val. senamiestyje, prie Kauno Pilies;
• nuo 14.00 iki 15.00 val. pagrindinėse miesto gatvėse, važiuos motociklininkų paradas;
• nuo 14.00 iki 16.00 val. Veiverių gatve, eismas nukreipiamas Europos pr., ir Aleksoto tilto prieigose, eismą nukreipiant H. ir O. Minkovskių g.

Kauno apskrities policija miesto gyventojams ir svečiams linki linksmo, saugaus ir kultūringo savaitgalio bei ragina būti atidiems: gatvėje, visuomeniniame transporte, žmonių susibūrimo vietose saugokite rankines, nenešiokite rankinių už nugaros, prispauskite jas arčiau kūno; raktus visada laikykite ne rankinėje, bet kišenėje; pasirūpinkite savo turto saugumu, taip pat nebūkite abejingi, netoleruokite daromų teisės pažeidimų ar nusikaltimų, o būdami tokių įvykių liudininkais, stenkitės įsiminti kuo daugiau daromo (-ų) pažeidimo (-ų) ar nusikaltimo (-ų) aplinkybių, įtariamojo (-ųjų) požymių bei operatyviai apie tai pranešti policijos pareigūnams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA