Jubiliejiniame futbolo turnyre vaikai įveikė policijos pareigūnus (foto) | Kas vyksta Kaune

Jubiliejiniame futbolo turnyre vaikai įveikė policijos pareigūnus (foto)

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Petrašiūnų policijos nuovados viršininkas G. Kvietkauskas tęsdamas ilgametes tradicijas birželio 7 d. surengė jubiliejinį penktąjį futbolo turnyrą, kuriame susitiko Petrašiūnų policijos nuovados pareigūnai ir Palemono vaikų dienos centro auklėtiniai.

Vaikai labai laukė rungtynių pradžios, o joms prasidėjus demonstravo puikų komandinį žaidimą, pareigūnams teko įnirtingai kovoti. Rungtynės buvo įtemptos ir baigėsi lygiosiomis. Dar didesnė kova vyko pratęsimo metu, tačiau nugalėtojai taip pat nepaaiškėjo. Vaikai iš paskutiniųjų stengėsi įrodyti savo pranašumą varžovų atžvilgiu ir po baudinių serijos tapo turnyro nugalėtojais rezultatu 7:6. Džiaugsmui nebuvo ribų tiek žaidėjams, tiek ir sirgaliams, pastarieji negailėjo garsių šūksnių už savo palaikomą komandą.

Rungtynėms teisėjavo iš Lietuvos sporto universiteto atvykę trys šios srities specialistai. Svarbu paminėti ir tai, jog žaidimą stebėjo ir kiti šio universiteto svečiai. Palemono vaikų dienos centro komandai buvo įteikta Kauno miesto savivaldybės kultūros ir sporto skyriaus nugalėtojų taurė.

Naudingiausio žaidėjo vardą pelnė Palemono vaikų dienos centro žaidėjas Deivydas, jam buvo įteikta Lietuvos sporto universiteto taurė.

Negailėdamas gražių ir šiltų žodžių žaidėjams, Petrašiūnų policijos nuovados viršininkas įteikė nugalėtojams, šiai šventei iškeptą didžiulį tortą.

Po oficialios dalies visi norintieji galėjo paragauti gardaus torto, bei kitų rėmėjų padovanotų vaišių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA