Ąžuolyne jau galima prisėsti ant naujų suoliukų (foto) | Kas vyksta Kaune

Ąžuolyne jau galima prisėsti ant naujų suoliukų (foto)

Kauniečiai ir miesto svečiai jau gali prisėsti ant Ąžuolyno parke įrengtų naujų suoliukų. Greta jų įrengtos naujos šiukšliadėžės.

Iš viso Ąžuolyne pastatyta 17 naujų suoliukų ir 7 šiukšliadėžės. Suoliukus ir šiukšliadėžes miestui padovanojo bendrovė „A. Žilinskis ir Ko”. Tai – ilgiau nei pusmetį Ąžuolyne darbus vykdžiusios ir vėliau ilgai trūkumus šalinusios bendrovės kompensacijas miestiečiams už patirtus nepatogumus.

Prieš dvejus metus aukštos įtampos kabelį nuo Partizanų g. iki Karaliaus Mindaugo pr. tiesę bendrovės „A. Žilinskis ir Ko” darbininkai vėliau pastebėjo, kad jau nutiestas kabelis dviejose vietose buvo pažeistas. Neskaitant užsitęsusių darbų, darbininkai kabeliui skirtus griovius parke iškasė pernelyg arti senų ąžuolų. Be to, naujai nutiestas takas Ąžuolyne jau po pirmos liūtis buvo apsemtas.

„Mes pareikalavome, kad bendrovė atliktų dirvos planiravimo darbus. Tik tai padarius, ant naujo tako palijus nebesikaupė vanduo. Pašalinus visus trūkumus, objektas buvo priduotas valstybinei komisijai”, – teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA