Kauno ugniagesius ant kojų sukėlė juodi dūmai senamiestyje, kaimynai nujaučia dar vieną gaisrą (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauno ugniagesius ant kojų sukėlė juodi dūmai senamiestyje, kaimynai nujaučia dar vieną gaisrą (foto)

Ketvirtadienį apie 13 valandą gausios ugniagesių pajėgos skubėjo į gaisrą senamiestyje. Į įvykio vietą išsiųstos 3 autosisternos.

Atvykus į vietą paaiškėjo, kad dega apleistas medinis sandėlys, esantis apleistame sklype už Kauno pilies viešojo transporto stotelės.

Gaisro gesinimo operaciją stebėję kaimynai „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams papasakojo ir parodė šalimais stovintį „medinuką“, kuris taip pat bet kurią akimirką gali užsidegti ir sunaikinti kitų tvarkingai gyvenančių kauniečių turtą.

Šalia įvykio vietos „šmirinėjo“ keli benamiai, tad gaisro priežastimi galėjo tapti ir neatsargus elgesys su ugnimi. Degančiame pastate anksčiau buvo įsikūrusi lentpjūvė.

Kaimynai sakė, kad prieš dešimtmetį degė kitas šalimais stovintis apleistas medinis pastatas. „Jis priklauso keliems šeimininkams, vienas iš savininkų Kaune turi daugiau nei 50 objektų, ir juos laiko išaldęs. Niekam tai nerūpi, kad čia betvarkė, o juk čia miesto senamiestis“, teigė sunerimusi Ievų tako gyventoja, nujaučianti artėjančią bėdą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA