“Žalgirio” treneris taria sudie visiems fanams (video) | Kas vyksta Kaune

“Žalgirio” treneris taria sudie visiems fanams (video)

Žalgirio vyr. treneris baigia karjerą Kauno “Žalgiryje”. Tai buvo vienas iš charizmatiškiausių ir nuoširdžiausių trenerių, kokį tik “Žalgiris” yra turėjęs. Taip kalba ištikimiausi komandos fanai.

“Atėjau čia su visais atsisveikinti, tai nėra lengva, buvau kiek kitoks nei kiti treneriai, nors čia praleidau tik 10 mėnesių, jūs visi esate mano širdyje.

Visiškai esu patenkintas, kad prieš metus nusprendžiau čia atvykti, ir nesvarbu kiek buvo problemų, viską sutikčiau pakartoti.

Manau, kad per šį laiką tapau tiek geresniu treneriu, tiek geresniu žmogumi.

Svarbiausia, kad pavyko atstatyti komandos charakterį, kad komanda gali kautis ir laimėti bet kur ir bet kada, galbūt Žalgiriui teks pakentėti kelis sezonus, tačiau žmonės turi didžiuotis “Žalgiriu” – ta Kauno komanda.

Labiausiai dėkoju žaidėjams, kurei sausio-vasario mėnesį išliko komandos dalimi”, baigdamas savo paskutinę kalbą spaudos konferencijoje tarė J.Plaza.

Klubo vardu norėtume padėkoti treneriui ir įteikti patį didžiausią apdovanojimą – Žalgirio ordiną, po trenerio paskutinės kalbos įteikdamas medalį sakė komandos direktorius Paulius Motiejūnas.

Klubo direktorius taip pat pridūrė, kad apie naujo sezono komandos sudėtį bus galima kalbėti ateinančią savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA