Žalgirio arenoje savaitgalį vyko pasaulio verslo lyderių forumas (100 nuotraukų) | Kas vyksta Kaune

Žalgirio arenoje savaitgalį vyko pasaulio verslo lyderių forumas (100 nuotraukų)

Kauno „Žalgirio” arenoje šeštadienio rytą prasidėjo dvi dienas truksiantis didžiausias Rytų Europoje verslo lyderių forumas, kuriame pranešimus skaito daugiau nei dešimt verslo lyderių iš viso pasaulio, tame tarpe ir milijardierius, „Virgin Group” įkūrėjas seras Ričardas Bransonas. Kaip dar prieš renginį sakė verslininkas ir R.Branson bičiulis Vladas Lašas, tai buvo jo gyvenimo svajonė atvežti šį didį verslo žmogų į Lietuvą.

„Žalgirio” arenoje dalyvauja daugiau nei 3500 žiūrovų iš įvairių šalių. Pradžioje renginio vedėjas paprašė kiekvienos šalies atstovų paploti, tad pagal plojimus galima spręsti, kad daugiausiai užsieniečių atvyko iš kaimyninės Latvijos.

Pigiausi bilietai į lyderystės forumą kainavo apie 700 Lt, o brangiausiai, beveik 10000 Lt paklojo tie, kurie įsitaisė „deimantinėje” zonoje ir turės galimybę įsiamžinti su pagrindiniu šio renginio pranešėju Ričardu Bransonu.

Šeštadienio ir sekmadienio vakarais numatomi kontaktų vakarėliai, kurie vyks po pranešimų dalies. Čia betarpiškai ir neformalioje aplinkoje galės bendrauti tiek pasaulio lyderiai, tiek ir dalyviai, įsigiję „auksinius” ir „deimantinius” bilietus.

„Angry Birds” sėkmės istoriją pristatęs vienas iš jų kūrėjų, suomis Peter Vesterbacka bandė įpūsti lietuviams verslumo dvasią, tačiau jam publikos paklausius, kiek iš čia esančių renginyje sukurs kažką panašaus ir pritrenkiančio kaip „Angry birds” Lietuvoje, tik keliolika žmonių iš salės pakėlė rankas. Trumpą vaizdo ištrauką iš pranešimo rasite šio straipsnio kairėje.

Šeštadieno vakare taip pat vyko „afterparty” vakarėlis Macao klube, kuriame susirinko tiek žmonių, kad vakarėlio įkarštyje teko riboti žmonių patekimą į vidų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA