Pirmą kartą Lietuvoje rengiamas kaskadininkų mūšis (video) | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą Lietuvoje rengiamas kaskadininkų mūšis (video)

Youtube.com stop kadras

Birželio 16 d. Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome įvyks „Auto Show Millennium 2013. Šiais metais žiūrovų laukia neeilinis reginys: degantys kaskadininkai, mirtinai pavojingi „vardiniai“ triukai, kuriuos pasaulyje ryžtasi atlikti tik keli asmenys, šimtai kilogramų pirotechnikos, šuoliai iš didžiulio aukščio be jokių parašiutų – visa tai ir dar daugiau kvapą gniaužiančių pasirodymų laukia „Kaskadininkų mūšio“ žiūrovų.

„Fire Angel Show“ kaskadininkai iš Rusijos demonstruos kraują stingdančius triukus ir scenas, kurios paprastiems mintingiesiems yra neįmanomos. Žiūrovai išvys:

Motokorida – tai dviračiais ir keturračiais motociklais demonstruojama neįtikėtina žmogiškų galimybių takoskyra, mototechnikos valdymas šuolyje, balansavimas ant ribos ir kita. Išvysime originalius bei stulbinančius triukus: ”Basic wheelie“, “Cliff Hanger”, “Stoppie”, “Circle wheelie”, “High chair”, “12 o’clock wheelie”, “Ape Hanger”, “Biscuit Eater”, “Acrobatics Hyperspin”, “Switchback”, kuriuos “pagardins” daugiau nei 500 kg pirotechnikos ir spec. efektų.

Autokorida – “Crazy Raiding Show“, „2wheels Jeep Show”, “Fire tower crush” – “vardiniai” FIRE ANGEL SHOW kaskadininkų triukai, kuriuos ryžtasi atlikti vieninteliai pasaulyje! Tai milžiniškas greitis, važiavimas automobiliu ant dviejų ratų (!), degančios kliūties (bokšto) taranavimas ir kiti triukai.

„Fire Angel Show“ pasirodymo desertai – tai neapsakomi triukai – „Quadro bang & fire” – degantys kaskadininkai, „Russian High Jump” – šuolis nuo 40 m aukščio be jokio parašiuto, “GHOST RIDER” – tikrai degantis ir važiuojantis motociklininkas su motociklu, o kur dar „Hall Tunnel Jump“ ir “American Jump“ – šuoliai automobiliu ir „piruetai“ ore.

Plačiau apie birželio mėnesį vyksiančią XIV „Bike Show Millennium“ fiestą skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA