„Kauno vandenys“ vadovai aiškinosi dėl aplink šulinius esančių netvarkomų įdubų | Kas vyksta Kaune

„Kauno vandenys“ vadovai aiškinosi dėl aplink šulinius esančių netvarkomų įdubų

Kaunas.lt nuotr.

Kelininkams intensyviai tvarkant po žiemos atsivėrusias duobes, vairuotojams pastaruoju metu didžiausią galvos skausmą kelia aplink šulinių dangčius esančios išgremžtos įdubos. Pasiaiškinti dėl susiklosčiusios situacijos trečiadienį buvo iškviesti už šulinių dangčius ir aplink juos esantį asfaltą atsakingos bendrovės „Kauno vandenys“ vadovai.

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Dainiaus Ratkelio iniciatyva trečiadienį buvo sušauktas neeilinis bendrovės „Kauno vandenys“ valdybos posėdis. Jo metu įmonės vadovai teisinosi turintys problemų su greta šulinių dangčių esančias įdubas turinčiu tvarkyti rangovu.

Valdybos posėdžio metu buvo rasta išeitis – šulinių tvarkymo darbus perims Kauno miesto savivaldybė, o už juos sumokės bendrovė „Kauno vandenys“, tam skirsianti apie 0,5 mln. Lt. Artimiausiu metu planuojama pasirašyti šį susitarimą įtvirtinsiančią savivaldybės ir „Kauno vandenų“ sutartį. Įdubusius šulinius ir prie jų esančius asfalto plotus tvarkys sutartis su savivaldybe turinčios ir šiuo metu duobes tvarkančios bendrovės.

„Asfaltas aplink dalį šulinių yra išgremžtas ir netvarkomas jau ilgiau nei mėnesį. Mes ne kartą įspėjome bendrovę „Kauno vandenys“, bet jokio rezultato tai nedavė. Esama situacija mūsų netenkina. Meras mane įpareigojo inicijuoti neeilinį bendrovės „Kauno vandenys“ posėdį. Jo metu pavyko rasti mus tenkinančią išeitį“, – teigė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA