Daugiau nei 20 metų koncertuojanti Arina kviečia į koncertą Žalgirio arenos amfiteatre | Kas vyksta Kaune

Daugiau nei 20 metų koncertuojanti Arina kviečia į koncertą Žalgirio arenos amfiteatre

Organizatorių nuotr.

Išbūti daugiau nei 20 metų scenoje ir išlikti savita bei mylima – ar tai talentas? O galbūt sėkmė? Kiti vadina tai charizma. Bet kad ir koks būtų atsakymas, atlikėja Arina visu tuo gali puikuotis. O mylime mes šią atlikėją būtent dėl to, kad ji nesipuikuoja. Arina tiesiog dalijasi savo širdžiai miela muzika, meile jai ir tuo „užkrečia“ aplinkinius. Tik gyvai, kokybiškai, entuziastingai ir kaskart vis kitaip.

Gegužės 16 dieną 19 valandą Arina ir jai pritariantys muzikantai Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre surengs išskirtinį koncertą. Šį vakarą Arina koncertuos su klavišininku Rolandu Kažimėku ir saksofonais grojančiu Laimonu Urbiku. Tai visiškai kitokia programa, kurią muzikantai vadina „Trio“. Iš pradžių kurta kaip akustinė programa mažoms ir jaukioms erdvėms, vėliau ši labiau improvizacinė programa patyrė ne vieną metamorfozę – akustinį skambesį papildė elektronika. „Trio“ – tai Arinos ir dviejų profesionaliai grojančių muzikantų pokalbis, kuris kiekvieną kartą būna vis kitoks. Šio pokalbio, kuris vyksta visam pasauliui suprantama muzikos kalba, eiga labai priklauso ir nuo erdvės, kur vyksta pasirodymas, jo eigą taip pat gali pakeisti ir netikėta žiūrovų reakcija. Žiūrovai „Trio“ programoje nėra tik klausytojai, kai kuriuose kūriniuose jie – aktyvūs dalyviai. „Trio“ jau pasirodė užsienio džiazo klubuose ir sulaukė labai palankaus įvertinimo.

Bliuzas, ritmenbliuzas, baladės, roko klasika – visi šie stiliai yra Arinos atliekamose dainose. Arina scenoje – tai prabangus, neišmatuojamas vokalas ir visaapimantis magnetizmas. Kai ji atsisėda prieš mikrofoną, užmerkia akis, Jūs iškart pasijuntate tarsi „primagnetinti“ prie jos. Dainavime telpa visas gyvenimas: meilė, išsiskyrimas, viltys, praradimai ir atradimai, vakarinė malda…

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA