Pilvo šokėjos kauniečius ir vilniečius žavėjo flashmobais | Kas vyksta Kaune

Pilvo šokėjos kauniečius ir vilniečius žavėjo flashmobais

Penktadienio vakarą į Kauno laisvalaikio ir prekybos centrą „Mega“ užsukę lankytojai buvo maloniai nustebinti prie akvariumo pamatę pilvo šokėjų būrį. Taip netradiciškai paminėta artėjanti pilvo šokio diena, minima antrąjį gegužės šeštadienį.

Tokie flashmobai tą pačią valandą ir pagal vienodą muziką, vyko dviejuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose- kaip minėjome, Kaune šokėjos žavėjo pirkėjus, Vilniuje stebino visus susirinkusios ant baltojo tilto.

Pilvo šokėjos žavėjo savo įspūdingais apdarais, apnuoginančiais kūną ir plazdančiais bei skambančiais pagal kiekvieną judesį. Tačiau dalis flashmobo dalyvių iš pradžių buvo su laisvalaikio drabužiais- ir skambalėliais papuoštais skaras ant juosmens užsirišo tik bešokdamos. Taip sukurtas netikėtumo įspūdis, jog prie šokančiųjų tikrųjų pilvo šokėjų prisijungė čia pat oi parduotuves vaikštančios pirkėjos .

Viena iš flashmobo organizatorių šokių mokytoja Dovilė Mikučionienė. įsitikinusi . kad „ iki paskutinės minutės tokiame renginyje būtina išsaugoti netikėtumo įspūdį“.

Pilvo šokio sūkuryje Kaune besisukančiai dalyvei buvo vos 7 metai, vyriausia judesio meną demonstravo šios jaunosios šokėjos močiutė.

Idėja rengti tokį flashmobą ir taip sujungti du didžiuosius Lietuvos mietus gimė vilnietei Irinai Barzinskeinei.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA