Karaliaus Mindaugo prospekte ketvirtadienio vakarais renkasi policija ir motomanai (2 video) | Kas vyksta Kaune

Karaliaus Mindaugo prospekte ketvirtadienio vakarais renkasi policija ir motomanai (2 video)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šį pavasarį Kauno kelių policija užsimojo atlaisvinti Karaliaus Mindaugo prospektą nuo jaunimo ir motociklų. Plieninių žirgų savininkų pamėgta ketvirtadienio vakarų vieta Kaune stebima po padidinamuoju stiklu.

Šiandien jau antras ketvirtadienis, kaip Kauno policija rengia sustiprintus budėjimus jaunimo pamėgtoje vietoje, kur tradiciškai, besibaigiant savaitei, renkasi dviračių transporto priemonių mylėtojai ir kiti, mėgstantys iš toliau stebėti kartais pralekiantį motociklą ar dėmesio ištroškusį automobilio vairuotoją, kurio pravažiavimą „tiesiąja” žiūrovai palydi plojimais, švilpimu ir komentarais.

Šį vakarą anksčiau matytų vaizdų negausiai susirinkę žiūrovai nepamatė, tik sutiko gausias Kauno kelių policijos valdybos pajėgas, kurie iš „Lukoil” degalinės vaikė užsukusius ir sustojusius vairuotojus. Vėliau, prieš 23 valandą, kelių policija išvažiavo, jų vietą užėmė motociklų gerbėjai. (skaityti ir žiūrėti straipsnio pabaigoje).

Į degalinės teritoriją apie 21 valandą įvažiavę garsiai muzikos klausantys jaunuoliai sustojo šalia budinčių policijos patrulių. Po minutės prie keleivio durelių priėjęs pareigūnas, tikriausiai pykstantis, kad šį vakarą tenka užsiimti švietėjiška veikla supažindinant vairuotojus su naujais kelių ženklais, jaunuolių klausia: „per muziką ženklai nesimato?”. Jaunuoliai ilgai nediskutavę užvedė automobilį ir paliko degalinės teritoriją.

Degalinės teritorijoje įrengti nauji, stovėti draudžiančią zoną nurodantys ženklai, Karaliaus Mindaugo prospekto abejose pusėse pastatyti laikini ženklai „Stovėti draudžiama”, budi nežymėtas policijos automobilis, fiksuojantis užsimiršusius ir greitį viršijančius eismo dalyvius.

Kaip „Kas vyksta Kaune” ketvirtadienio vakarą sakė vienas motociklininkas, niekas iš moto bendruomenės nenori konfliktuoti su policijos pareigūnais, todėl vengs užsukti į policijos prižiūrimą aikštelę ir pabrėžė, kad per kelis metus, kada motociklininkai rinkdavosi Karaliaus Mindaugo prospekte, neįvyko nei vienas įvykis.

Kol policija šioje vietoje ketvirtadieniais budės ir prižiūrės teritoriją, Kauno motomanams teks pasieškoti kitos susibūrimo vietos.

Kviečiame žiūrėti trumpą vaizdo reportažą, kas vyksta Karaliaus Mindaugo prospekte šį vakarą.

ATNAUJINTA 23:55

Policijos pareigūnai jau nurinko laikinus stovėjimą draudžiančius ženklus ir jau po kelių minučių motomanai pradėjo gausis rinktis pamėgtoje vietoje Karaliaus Mindaugo prospekte iš abiejų pusių. Kol pareigūnai draudė sustoti Karaliaus Mindaugo prospekte priešais “Lukoil” degalinę, Kauno jaunimas susirado kelias šalimais esančias aikšteles: vieni buriavosi prie Akropolio, kiti – aikštelėje šalia sankryžos link Europos prospekto.

Kviečiame žiūrėti trumpą vaizdo reportažą, kas vyksta Karaliaus Mindaugo prospekte šį vakarą iki 23 valandos, o žemiau rasite vaizdo reportažą, užfiksuotą apie vidurnaktį, kelių policijai išvažiavus.

Po dvyliktos valandos  nakties gatvėje dingo apšvietimas, kuris buvo atstatytas per maždaug pusvalandį. Susirinkę pradėjo skirstytis ir Karaliaus Mindaugo prospektas prieš pirmą valandą nakties visai ištuštėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA