Kaunietis griebasi visų viešumo priemonių, kad surastų neužkalbintą merginą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis griebasi visų viešumo priemonių, kad surastų neužkalbintą merginą

Autoriaus nuotr.

Į Lietuvą plūstelėjus šilto oro masėms, kaip ir kiekvieną pavasarį atbunda ne tik gamta, bet ir romantiški žmonių jausmai. Kuomet gatves užplūsta šimtai įsimylėjelių, vienišiai viltingai dairosi sau skirtos antrosios pusės ir tiki, jog ją sutikti galima tiesiog gatvėje.

Socialiniuose tinkluose jau kelios dienos, kaip plinta vienišo kauniečio pagalbos šauksmas. Išvydęs į atmintį įsirėžusią simpatišką panelę, tačiau laiku jos neužkalbinęs, vaikinas griebėsi paskutinio šiaudo ir tikisi, jog išplatintas paieškos skelbimas, padės jam atrasti minėtą merginą.

Štai ką rašo kaunietis, prisistatęs vardu Aurimas:

Prieš keletą savaičių Kaune, 54-ąjame mikriuke, išvydau panelę, kuri tiesiog atėmė žadą. Viskas prasidėjo nuo to, jog man bemokant už kelionę, pritrūkau 30 centų, o ta mergina nė nedvejodama ištiesė 50 ct.

Iš pradžių ją kalbino mikriuko vairuotojas, tačiau ji neatrodė itin pamaloninta tokiu dėmesiu, tačiau ne kartą savo nuostabia šypsena apdovanojo būtent mane. Apmaudu, tačiau neradau savyje pakankamai drąsos, kad ją užkalbinčiau ir pasiekęs savo kelionės tikslą jos jau nebemačiau. Tik iki šiol atmintyje įsirėžęs jos nuostabios šypsenos vaizdas…

Iš jos pokalbio su vairuotoju nuotrupų nugirdau, jog ji studijuoja teisę ir keliavo papildomai mokytis.

Prašau visų, kurie tik gali man padėti: būkite geri, jeigu pažįstate, arba numanote, kas tai galėjo būti per mergina – suteikitę man šią informaciją, kad galėčiau ištaisyti savo klaidą. Dabar tikrai atsirastų drąsos ją ne tik užkalbinti, bet ir pakviesti išgerti kavos.

Mano kontaktai: 8 629 67 699

Dėkoja kupinas vilties vaikinas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA