Šou trupė „Burleska“ vaišinasi pirmuoju gimtadienio tortu | Kas vyksta Kaune

Šou trupė „Burleska“ vaišinasi pirmuoju gimtadienio tortu

Šou trupė „Burleska“ antradienio vakarą laisvalaikio namuose „Nautilus“ surengė pirmąją gimtadienio šventę, kurios dalimi tapo ne tik trijų dalių programa, bet ir iliuzionistas – mentalistas Nicholas Kin, tarptautinių ryšių specialistė Diana Martinėlė ir plaukų stilistas Eividas Mackevičius.

„Burleska“ yra šešių narių kolektyvas, vadovaujamas žinomiausios Lietuvos burleskos šokėjos Eglijos Vaitkevičės – Fergie.

„Mes visos iš karto scenoje nebūname, o keičiamės vaidmenimis“, – sakė Fergie.

Pagrindinės jos scenos partnerės – Gunduela ir Gintarė.

Ji pabrėžė, jog šventėje publiką mėginta sužavėti ne tik dainomis ir šokiais, bet ir drabužiais – merginos kiekvieno numerio metu jei nepersirengdavo tai bent pasipuošdavo vis kitokiais aksesuarais.

Fergie tvirtino, jog per metus laiko „Burleska“ narės parengė pasirodymų programą, mokė norinčias moteris šokti ir puoštis. Pašnekovės nuomone, kiekviena dailiosios lyties atstovė savo garderobe turi turėti ne tik įprastų drabužių, bet ir korsetų, prisegamų kojinių, priklijuojamų blakstienų, ištaigingų suknelių bei lūpas dažyti ryškia raudona spalva.

„Burleska“ narės, atlikdamos šou numerius, daug improvizuoja. Fergie, tikėdamasi išmokti naujų burleskos gudrybių, šou stebi visose valstybėse, kur tik vieši ir kur jie vyksta.

„Lietuvoje konkurenčių neturiu, todėl neturiu į ką lygiuotis, iš ko pasimokyti“, – tvirtino šokėja.

Anot jos, burleska apima įvairius šou žanrus.

„Todėl antrieji mūsų veiklos metai prasidės keičiant programos stilių“, – patikino Fergie.

Gimtadienio vakarą jos parengtą programą paįvairino N. Kin pasirodymas, kuriame talkinti atliekant vieną numerį jis pakvietė D. Martinėlę.

Plaukus „Burleskos“ šokėjoms sušukavo ir šukuosenas sukūrė stilistas E. Mackevičius, antradienio vakarą šventęs savo gimtadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA