Motinos dienos koncertas įveikė gerą orą (foto) | Kas vyksta Kaune

Motinos dienos koncertas įveikė gerą orą (foto)

Šis sekmadienis buvo vienas iš nedaugelio lepinusių šiluma per pastarąsias keletą savaičių. Nepaisant to „Žalgirio” arena, kurioje vyko Didysis Motinos dienos koncertas, buvo sausakimša norinčių pasiklausyti žinomų dainininkų muzikinių sveikinimų mamoms.

Dvi valandas trukusį koncertą tiesiogiai transliavo TV3 televizija.

Arenoje buvo įrengta didžiulė scena, į kurią pirmiausia užlipo Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, diriguojamas Martyno Staškaus. Tuomet publikai pasirodė renginio vedantysis Marijonas Mikutavičius, pirmasis pasveikinęs mamas. Stiprumu išsiskiriančiu balsu pirmąjį gegužės sekmadienį savąją dieną mininčias mamas pradžiugino dainininkas M. Vitulskis. Jis buvo kiek ilgesniais, žele suglostytais plaukais. „Jam šukuosena tinka”, – šnibždėjosi moterys.

Koncerte dainas atliko ir Stasys Povilaitis, Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Sasha Song, Karina Krysko, Evelina Sašenko, Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Ieva Narkutė, Vaida Genytė, Tele-Bim-Bam siela Neringa, Steponas Januška, Justinas Lapatinskas, Ligitas Kernagis ir „Džimbos” vaikai. Visos dailiosis lyties atlikėjos dėvėjo itin dailias, puošnias sukneles, išdavusias jų pakilią nuotaiką.

M. Mikutavičius, beveik įpusėjus koncertui, nuo scenos nusileido į žiūrovų pilną salę ir, priėjęs prie jaunos moters, pasiteiravo ar ji yra mama. Išgirdęs teigiamą atsakymą renginio vedančiuoju tapęs atlikėjas ją „pakrikštijo” motinų motina bei sudainavo keletą posmelių. „Išrinkau jauną mamą tai net dabar nedrąsu kreiptis. Ar jūs tikrai mama?”, – klausė Džiuginta prisistačiusios moters M. Mikutavičius ir dar sykį išgirdęs teigiamą atsakymą pažadėjo prie jos priklaupti. Kol M. Mikutavičius šnekėjo, prie Džiugintos atbėgo didžiule gėlių puokšte nešinas M. Jankavičius. Priklaupę dainininkai paprašė moters paglostyti jiems galvas ir… paskolinti šimtą litų. „Taip elgiasi prie mamų prisigerinę vaikai”, – juokavo M. Mikutavičius.

Koncertas baigtas bendra visų atlikėjų daina, kurios metu į sceną krito konfeti.

Kalbinti atlikėjai sutartinai tvirtino sveikinę savąsias mamas su švente. Tik vieni tai darė telefonu, kiti – gyvai. Dažniausiai sūnaus ar dukters vizito sulaukė netoliese gyvenančios mamos.

„Buvau pas ją užsukusi vakar. Padovanojau saldainių. Užsukau su gėlėmis ir ryte. Dar sykį pasveikinsiu grįžus namo”, – sakė dainininkė Vaida Genytė.

Telefonu mamoms gražius žodžius pasakė I. Narkutė ir M. Mikutavičius. Abu jie pas savo gimdytojas ketina užsukti ateinančią savaitę. M. Mikutavičius pas Vilniuje gyvenančią mamą Vidą vyks su rožiu puokšte, o I. Narkutė į Šiaulius važiuos nupirkusi vazoninę gėlę.

„Sveikinti mamas reikia ne tik Mamos dienos proga”, – įsitikinusi I. Narkutė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA