Kaune mįslingomis aplinkybėmis dingo 22-ejų mergina, policija merginą surado gyvą ir sveiką (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kaune mįslingomis aplinkybėmis dingo 22-ejų mergina, policija merginą surado gyvą ir sveiką (atnaujinta)

Trečiadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojai ir paprašė išplatinti informaciją apie pirmadienį dingusią 22-ejų metų merginą.

Kaip pasakojo merginos artimieji, Jovita Klasauskaitė iš namų Geležinio vilko gatvėje balandžio 29d. išėjo apie 12:30 val., su savimi nepasiėmė nei pinigų, nei daiktų. Namie liko ne tik asmeniniai daiktai, bet ir banko kortelės.

Iki 13:30 val. jos telefonas dar buvo įjungtas, tačiau niekas neatsiliepė. Apie 15:50 val. merginos tėvas iš jos telefono gavo žinutę, kad ji išvyko į užsienį ir daugiau jokių žinių iki šiol neturi. Kaip teigė artimieji, merginos draugai taip pat nieko negirdėjo apie tai, kad dingusi mergina planavo artimiausiu metu išvykti į užsienį.

Kaip informavo artimieji, kol kas į policiją nesikreipė, nes laukia, kol praeis 3 paros. Kauno apskrities atstovė spaudai patvirtino, kad kol kas informacijos apie dingusią merginą neturi ir jos paieška nepaskelbta.

Ką nors žinančius ir galinčius suteikti informacijos, padėsiančios rasti dingusią merginą, artimieji prašo pranešti telefonais 8612 70330 arba 8608 21090.

ATNAUJINTA 05.02 16:30

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai pranešė, kad nuo ketvirtadienio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl Jovitos Klasauskaitės (gim. 1990 m.) dingimo be žinios.

Mergina 2013-04-29 išėjo iš namų Geležinio Vilko g., Kaune, parašiusi artimiesiems sms žinutę, kad išvyksta (nenurodė kur) ir iki šiol negrįžo. Merginos požymiai: apie 164 cm ūgio, apkūnaus kūno sudėjimo, akys mėlynos, plaukai tiesūs, rusvi.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo dingusios merginos paiešką ir atlieka pirminius paieškos veiksmus. Asmenis, žinančius Jovitos Klasauskaitės buvimo vietą, ją mačiusius ar turinčius kitokios vertingos informacijos, prašome kreiptis į pareigūnus telefonais: (8 37) 30 33 59, 30 34 20 arba 112.

ATNAUJINTA 05.07

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai 2013-05-06 nustatė dingusios be žinios Jovitos Klasauskaitės buvimo vietą Klaipėdoje.

Merginai pareigūnai pranešė, kad paskelbta jos paieška, apie kurią dingusioji teigė nežinojusi. Mergina nurodė, kad iš namų išėjo dėl asmeninių priežasčių, nusikaltimo auka nebuvo tapusi. Pareigūnai paiešką nutraukė.

Kauno apskrities policija dėkoja visuomenės informavimo priemonių atstovams už bendradarbiavimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA