Kauno rajono „darbiečiai“ pasirūpino benamio šunelio globa | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono „darbiečiai“ pasirūpino benamio šunelio globa

Darbo partijos Kauno rajono skyriaus archyvo nuotr.

Darbo partijos Kauno rajono skyrius nuolat vykdo įvairias gerumo akcijas. Šį kartą organizuota akcija buvo skirta Kauno regiono gyvūnų globos namų „Nuaras“ globotiniams. Beglobių gyvūnų kasdienybė buvo praskaidrinta ne tik atvykusių narių dėmesiu: gyvūnams paaukotas nemenkas kiekis maisto apie 100 kg, specialiai katėms – kraikas. Akcijos dalyvius nudžiugino šios įstaigos darbuotojų atsidavimas ir pastangos skirtos beglobių gyvūnų gelbėjimui. Anot darbuotojo Dariaus Starkevičiaus, gyvūnų registracija ir sterilizacija padėtų sumažinti beglobių gyvūnų skaičių.

Labai džiugu, kad šios akcijos metu vos kelių mėnesių šunytis atrado savo šeimininką. Raimondai vos užėjus į gyvūnų globos namų pastatą, jos žvilgsnis iškart užkliuvo už mėlynakio ryžo globotinio. Ilgai nedvejojusi, nusprendė suteikti prieglobstį savo namuose.

„Tai nebus vienkartinė mūsų akcija šiuose gyvūnų globos namuose“, – sakė Antanas Makarevičius, Darbo partijos Kauno rajono skyriaus pirmininkas.

„Apie žmogaus širdį galima spręsti iš to, kaip jis elgiasi su gyvūnais.“ Šiuos Imanuelio Kanto žodžius turėtų įsidėmėti kiekvienas žmogus. Dalinkimės gerumu, nes jo niekada nebus per daug…

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA