Ant tilto per Nemuną susidūrus 3 vilkikams, šimtai vairuotojų įstrigę kelyje (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Ant tilto per Nemuną susidūrus 3 vilkikams, šimtai vairuotojų įstrigę kelyje (foto, video)

Nuotraukos autorius - Kęstutis Urbonas / AerialMedia.Tv

Šiandien po 12 valandos Kauno apskrities policijos atstovas spaudai informavo, kad A5 kelyje ant tilto per Nemuną (Marijampolės kryptimi), susidūrė 3 vilkikai, yra uždarytas eismas. Vienam vilkiko vairuotojui prireikė medikų pagalbos.

Pirminiais duomenimis, vilkikų avarija įvyko, kai vieno tiltu važiuojančio vilkiko vairuotojas pastebėjo, kad priekyje važiuojančios lengvosios mašinos pradėjo stabdyti, todėl jam nieko kito nebeliko, kaip pristabdyti. Sunkvežimio vairuotojas ruošėsi sukti link Aleksoto. Šiek tiek pristabžius vilkiką, vairuotojas pajuto smūgį į galinę priekabos dalį. Iš karto po to į antrąjį sunkvežimį trenkėsi dar vienas ta pačia kryptimi važiavęs vilkikas.

Dėl avarijos susidarė milžiniškos automobilių spūstys, kurios tęsiasi beveik iki Šilainių. Kiti sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojai, sužinoję apie įvykį ir uždarytą eismą iš kolegų per racijas, bando aplenkti šią vietą per miesto centrą, dėl to Aleksoto tilto prieigose ir miesto centre susidarė didelis automobilių kamštis. Sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojai nepaiso kelio ženklų, jog eismas šiuo tiltu jiems draudžiamas, policija situacijos nei kiek nekontroliuoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA