Laisvės alėjos vasaros sezonas atidaromas ateinantį šeštadienį! | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjos vasaros sezonas atidaromas ateinantį šeštadienį!

Kaunas.lt nuotr.

Paskutinį balandžio šeštadienį, kuomet miestas visą savaitgalį linksminsis kartu su 23-iuoju „Kaunas Jazz” festivaliu, naujai susikūrusi Laisvės alėjos bendruomenė atidaro vasaros sezoną ir kviečia į pirmą kartą organizuojamą vasaros pradžios šventę centrinėje miesto gatvėje.

Kauniečiai ir miesto svečiai nuo 17 iki 20 valandos dvejose scenose (prie „Miesto sodo” ir fontano) galės dalyvauti fontano “įžiebimo” ceremonijoje su šokio teatro “Aura” specialiu spektakliu, klausytis Kauno studentiškojo choro ir 16Hz bei kolektyvo “Alice Way” koncerto. Laisvės alėjoje gražias pavasario dienas leidžiantis poetas Gintaras Patackas skaitys savo sukurtas eiles, svečius taip pat linksmins muzikinio teatro “step” ir „Lindyhop” šokėjai.

Visą šeštadienį nuo 15 valandos Laisvės alėjoje nuo „Miesto sodo” iki fontano kauniečius ir miesto svečius sveikins saksofonistas su dviračiu, vyks moksleivių šokių kovos, ekstremalų pasirodymai, Pantomimos teatro aktorių vaidinimai.

20 valandą prie fontano rengiama speciali staigmena kauniečiams, kurios idėja kol kas yra slapta ir žinoma tik organizatoriams.

Prie Laisvės alėjos vasaros sezono atidarymo jungiasi ir kino teatras „Romuva”, į kurio rodomus filmus šeštadienį, sezono atidarymo proga galima bus patekti nusipirkus 6 Lt kainuojantį bilietą.

11 valandą iš Miesto sodo pajudės tradicinis dviratininkų paradas.

Naujausia informacija apie vasaros sezono atidarymo šventę sekite Facebook renginio aprašyme.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA