Po susidūrimo su motociklu vairuotojas bandė sprukti iš įvykio vietos (foto) | Kas vyksta Kaune

Po susidūrimo su motociklu vairuotojas bandė sprukti iš įvykio vietos (foto)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai penktadienio vakarą informavo, kad apie 21 valandą Baltų prospekte ties 125 namu, motociklas „Yamaha” trenkėsi į lengvąjį automobilį „Hyundai”. Liudininkai teigia, kad po smūgio dviratės transporto priemonės vairuotojas nukrito nuo motociklo, o vairuotojas su lengvuoju automobiliu bandė pasišalinti iš įvykio vietos ir spruko į kiemus, tačiau pabėgo netoli.

Greitosios pagalbos stoties medikai „Kas vyksta Kaune” sakė, kad nukentėjęs motociklo vairuotojas medikų nuvežtas į Kauno klinikas.

Kaip praneša „Kas vyksta Kaune” skaitytojai, motociklas Baltų prospekte važiavo didesniu nei leistina 50 km/h greičiu, o lengvojo automobilio vairuotojas buvo išgėręs. Po autoįvykio motociklisto draugai pasivijo automobilio vairuotoją ir jį „paauklėjo”, todėl medikų pagalbos prireikė ir jam.

51-erių metų automobilio vairuotojas pripūtė 2,2 promilės. 27-erių motociklistas patyrė daugybines traumas.

Po kelių valandų Baltų prospekte netoli Kauno klinikinės ligoninės įvyko kita avarija. Mergina trenkėsi į greitosios pagalbos automobilį, per įvykį sužalotas medikų automobilio vairuotojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA