„Žalgirio“ arenos amfiteatras vienai nakčiai virs milžinišku klubu | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenos amfiteatras vienai nakčiai virs milžinišku klubu

Gegužės 4 dieną Kauno šokių muzikos mėgėjų laukia didžiulė klubinė fiesta, kuri įvyks naujoje erdvėje – „Žalgirio“ arenos amfiteatre ir „1410″ restorano zonoje. Pagrindine renginio žvaigžde taps didžėjus ir vienas ryškiausių elektroninės muzikos prodiuserių Europoje Kris Menace iš Vokietijos.

Su svečiu taip pat gros stipriausių Kauno didžėjų trio Ignas, Kastis Torrau ir Donatello. Antrojoje salėje pasirodymus surengs dainininkas Vaidas Baumila ir didžėjus Justin Beat.

Erdvė – ilgai ieškota

„Galiu pagrįstai pasidžiaugti, kad po ilgų ieškojimų pagaliau radome erdvę, kuri atitinka visus reikalavimus masiniam ir įspūdingam klubiniam renginiui“, – sakė Donatello.

Jo teigimu, „Žalgirio“ arenos amfiteatre artėjančios klubinės fiestos metu tilps iki 3 tūkstančių žmonių.

„Patalpos yra kvapą gniaužiančios: didžiulė scena, aukštos lubos, renginio erdvė per kelis aukštus. Aprūpinę amfiteatrą galinga garso ir šviesų sistema, vienai nakčiai turėsime milžinišką svajonių klubą. Galiu garantuoti, kad nieko panašaus iki šiol Kaune nebuvo“, – teigė Kastis Torrau.

Kris Menace pristatys albumą

Didžiulės salės ir milžiniškos auditorijos – jokia naujiena didžėjui ir prodiuseriui Kris Menace, kurio remiksų geidžia tokios ikonos kaip Madonna ir Robbie Williams.

Studijos genijumi vadinamas atlikėjas „Žalgirio“ arenos amfiteatre pristatys naujausią savo albumą „Features“, kurį šokių muzikos mėgėjai jau spėjo pakrikštyti ekstremaliai stilingu ir aštriu.

Maža to, Kris Menace šiuo metu studijoje kuria naują projektą. „Jis dar neturi vardo, bet skamba taip: „Depeche Mode“ susitinka „Empire Of The Sun“, – slapukauja Kris Menace.

„Aš iki šiol mėgstu klausytis savo paties muzikos, nuo kurios man iki šiol po kūną laksto šiurpuliai. Aš iš tiesų myliu tai, ką darau“, – prisipažįsta Kris Menace.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA