Kaune atidarytas pirmasis „CityBee“ nuomos taškas | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytas pirmasis „CityBee“ nuomos taškas

kaunas.lt nuotr.

Kauniečiai jau gali naudotis visame pasaulyje populiaria dalinimosi automobiliu paslauga, užtikrinančia greitą judėjimą mieste. Šalia Kauno geležinkelio stoties atidaryta nauja „CityBee” automobilių stotelė.

Laikinai ar visai automobilio neturintys kauniečiai bei Kaune veikiančios įmonės jau gali greičiau ir patogiau tvarkyti asmeninius bei darbinius reikalus mieste. Šalia Kauno geležinkelio stoties (Vytauto pr.6) esančioje aikštelėje pradėjo veikti „CityBee” dalinimosi automobiliu paslauga.

„Mums aktualu, jog stotelės ateityje atsidarytų strateginiuose miesto taškuose: šalia Žalgirio arenos, Rotušės aikštės, Kauno oro uosto”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Kaune „CityBee” savo veiklą pradėjo su 4 patogiais miesto automobiliais, tarp kurių „Fiat 500″ ir „Fiat Punto” modelio automobiliai.

„Plėtrą Kaune neatsitiktinai pradėjome nuo Geležinkelio stoties – pasiimti „CityBee” automobilį iš čia bus patogu ne tik gyventojams, bet ir miesto svečiams ar važinėjantiems į Kauną darbo reikalais”, – teigė „CityBee” veiklos vadovas Aurimas Drūtys.

Dalinimosi automobiliu paslauga – tai automobilių nuomos būdas, kai asmenys transporto priemones nuomoja ir naudoja dažniausiai trumpais laiko periodais. Ši paslauga suteikia galimybę 24 valandas per parą naudotis strateginėse miesto vietose stovinčiais automobiliais, prieš tai užsiregistravus internetinėje svetainėje.

Iki vasaros pradžios Kaune planuojama atidaryti dar mažiausiai du „CityBee” taškus, o tai siūlomų automobilių Kaune kiekį padidins mažiausiai iki 12 automobilių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA