„Elektros dienos 2013“: jaunimą švies didžiausių Lietuvos energetikos įmonių vadovai | Kas vyksta Kaune

„Elektros dienos 2013“: jaunimą švies didžiausių Lietuvos energetikos įmonių vadovai

Organizatorių nuotr.

Ateinančią savaitę Kaune vyks studentų organizuojamos “Elektros dienos 2013”, kurių metu dalyviai turės puikią progą susipažinti artimiau su tuo, be ko neįsivaizduojame šiandieninio mūsų gyvenimo – elektros ir viso, kas su ja susiję.

KTU Elektros ir valdymo inžinerijos fakulteto studentų atstovybė „ENDI“ balandžio 15 – 19 dienomis Elektros ir valdymo inžinerijos fakultete (Studentų g. 48) organizuoja nemokamų renginių savaitę, kurioje esami bei būsimi studentai galės daugiau sužinoti apie šių dienų elektros bei energetikos aktualijas seminarų cikle, dalyvauti įdomiose ir nekasdienėse ekskursijose bei linksmintis kartu su bendraminčiais.

Pranešimus skaitys didžiausių ir svarbiausių Lietuvos energetikos įmonių vadovai, tarp kurių „Lietuvos Energija“, „Visagino atominė elektrinė“, „Klaipėdos nafta“, „Vilniaus energija“, „Litgrid“, „Lesto“ ir kitų įmonių direktoriai.

Dalyviai bus kviečiame varžytis ir pasitikrinti savo žinias studentų ir dėstytojų protmūšyje bei studentų mokslinėje konferencijoje, kurioje studentai pristatys savo darbus pasirinktomis elektros ir energetikos temomis. Taip pat neoficialiai pabendrauti su dėstytojais Press konferencijoje, kurioje bus galima drąsiai klausti dėstytojų visų dominančių klausimų.

Iš anksto užsiregistravę dalyviai keliaus į ekskursijas, kurių metu bus galima aplankyti Kauno geležinkelio stotį, Kauno hidroelektrinę, UAB „Informacinių technologijų centras“, Volfas – Engelman gamyklą, Lietuvos energetikos ir technikos muziejų bei „Vilniaus Energija“ trečią termofikacinę elektrinę.

Renginių savaitė pasibaigs vakariniu pramoginiu renginiu „Antikolis 2013“, kuris vyks klube „Embassy“.

Daugiau informacijos ir registracija – šiame puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA