Legendiniame Kauno bare – tolerantiškos Olandijos kultūros atgarsiai su šaškių turnyru | Kas vyksta Kaune

Legendiniame Kauno bare – tolerantiškos Olandijos kultūros atgarsiai su šaškių turnyru

Archyvo nuotr.

Balandžio 6 – gegužės 11 dienomis alaus mėgėjams gerai žinomame Kauno bare BO (Muitinės g. 9) rengiamas olandiškų šaškių turnyras. Olandiškos šaškės – tai žaidimas bet kokio amžiaus žmonėms, žaidžiamas specialaus stalo ir šaškių pagalba. Žaidimo esmė yra pataikyti šaškes į kišenes esančias priešingoje stalo pusėje. Kiekviena kišenė turi savo taškų skaičių ir laimėtoju tampa tas, kuris jų surenka daugiausiai.

Turnyro organizatorius – Rolandas Dereškevičius – ne tik vienas šio žaidimo pradininkų Lietuvoje, bet ir stalų gamintojas. Rolando aistra šiam žaidimui itin padeda, kai reikia pritraukti lankytojų susidomėjimą ir prikalbinti juos pabandyti. Pabandęs žmogus dažniausiai ne tik nori pakartoti, bet ir įsitraukia, pradeda žaisti su kompanija, domisi ir žavisi.

Turnyrai vyks kiekvieną šeštadienį (pradedant balandžio 6d.). Registracija į turnyrus vyksta tiesiog bare, užpildant registracijos. Prieš kiekvieną etapą užsiregistravusiems žaidėjams primenama SMS žinute ir el. paštu. Kiekvieną šeštadienį varžysis iki 32 žaidėjų.

Finale bus išrinktos 3 nugalėtojų poros, kurios bus apdovanotos baro ir rėmėjų įsteigtais prizais. Pirmosios vietos nugalėtojas nuosavu olandiškų šaškių stalu apdovanos bendravimą gyvai skatinantis Kalnapilis. Finalo metu bus surengtas čempionato uždarymo ir apdovanojimų vakarėlis, planuojamas DJ ir gyvų grupių pasirodymas.

Norintys dalyvauti daugiau informacijos gali rasti interneto svetainėje arba apsilankę B.O. bare.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA