Šviesoforą sudaužęs sprunkantis Bmw vairuotojas atsitiktinai įkliuvo pareigūnams (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Šviesoforą sudaužęs sprunkantis Bmw vairuotojas atsitiktinai įkliuvo pareigūnams (foto, video)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Besibaigiant sekmadieniui prieš vidurnaktį “Bmw” vairuotojas, nepasirinkęs saugaus greičio, Šilainiuose kliudė Žemaičių plento ir Šarkuvos gatvės šviesoforą, pasišalino iš įvykio vietos ir tik laimingo atsitiktinumo ir pastabios pareigūnų akies dėka buvo sulaikytas keli šimtai metrų nuo įvykio vietos.

Kaip sakė įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai, patruliuodami pamatė priešpriešine eismo kryptimi tempiamą automobilį, o jį pasiviję ir sustabdę suprato, kad tas tempiamas apdaužytas automobilis kliudė gatvėje stovintį šviesoforą.

Sulaikytas jaunuolis aiškino, kad eismo įvykį sukėlė jo žmona, kuri išvažiavo namo ir kad jis tik padeda partempti automobilį. Į pagalbą buvo pasitelktas draugas, kuris sutiko pagelbėti partempiant sudaužytą „Bmw”. Nuo vaikino, vairavusio „Bmw”, sklido alkoholio kvapas, įtariama, kad jis buvo neblaivus, policijos pareigūnai tikrins, ar jis buvo išgėręs.

Pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra vienas sunkiausių pažeidimų, už kurį Administracinių teisės pažeidimų kodeksas numato galimybę skirti baudą nuo 3 iki 4 tūkst. litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 3 iki 5 metų arba administracinį areštą nuo 15 iki 30 parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 3 iki 5 metų, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo 4 iki 5 tūkst. litų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo arba administracinį areštą nuo 20 iki 30 parų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA