Vandalai nusiaubė žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus būstinę (foto) | Kas vyksta Kaune

Vandalai nusiaubė žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus būstinę (foto)

Kaunozurnalistai.lt nuotr.

Pirmadienį apie 2 valandą nakties, kai didžioji dalis Lietuvos jau miegojo ar dar šventė Velykas, nusiaubta Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus būstinė.

Naktiniai vandalai nieko nepavogė, tačiau patalpos po jų vizito atrodė kaip po karo: išmėtyti DVD diskai ir vaizdo kamerų kasetės, suniokotas beveik naujas nešiojamas kompiuteris, sudaužyti trijų televizorių ekranai, sugadinta kita laidos „Krepšinio pasaulyje” vaizdo montavimo įranga.

Kaip skelbia kaunozurnalistai.lt, policijai turėtų pavykti išaiškinti įsibrovėlius, nes pareigūnai įvairiose vietose rado įkalčių, tokių kaip kraujo.

„Vaizdas labai siaubingas, ypač kai tokį matai pirmąkart gyvenime”,- teigė LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas Vidas Mačiulis. „Tačiau neduoda ramybės svarbiausias klausimas, už ką toks kerštas? Už internetinės svetainės publikacijas ar už gėdingą „Žalgirio“ pralaimėjimą penktadienį Eurolygos rungtynes Berlyne? Abejoju, nes nei aš, nei skyriaus valdyba niekam blogo nepadarė ir niekas negrasino. Man atrodo, kad čia „darbavosi“ prie mūsų pastato prisiglaudusio triaukščio, kuriame veikia naktinis klubas „Mojo Lounge“, neblaivūs ar narkotikų paveikti lankytojai”, svarstė V. Mačiulis.

Paaiškėjo, kad po velykinės nakties linksmybių, naktinio klubo apsaugininkų V.Putvinskio gatvėje irgi laukė nemalonus šventinis „pasveikinimas“, nes buvo išdaužyti net trijų automobilių langai. „Kas vyksta Kaune” žiniomis, į klubą neįleistas jaunuolis supykęs išdaužė kelių automobilių stiklus.

Gal kažkas buvo įsižeidęs ir taip atkeršijo ne tik klubo apsaugininkams, bet ir žurnalistams, kurių nelaimei – jie įsikūrę už triukšmingo naktinio klubo sienos?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA