Kelyje į Lapes avarijoje sužaloti 5 žmonės, policija prašo atsiliepti įvykio liudininkus (foto) | Kas vyksta Kaune

Kelyje į Lapes avarijoje sužaloti 5 žmonės, policija prašo atsiliepti įvykio liudininkus (foto)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Skaudus eismo įvykis trečiadienio vakarą nutiko šalia Kauno. Kaip rašo delfi.lt, Kauno rajone, kelyje Kaunas–Lapės, netoli posūkio į Radikių kaimą, susidūrus dviem lengviesiems automobiliams sužeisti net penki žmonės, du iš jų – mažamečiai vaikai. Šioje kelio atkarpoje greitis ribojamas iki 70 km/h.

Priešpriešiais važiavę „Audi A2” ir “Peugeot 307” rėžėsi vienas į kitą. “Peugeot“ spidometro rodyklė užstrigusi ties 100 km/h. Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas yra „Audi“ vairuotojas.

Į ligoninę išvežti visi „Audi“ važiavę žmonės – vyras, moteris ir du mažamečiai vaikai. Sunkiai sužalotas galėjo būti ir „Peugeot“ vairuotojas, tačiau jis iš įvykio vietos pasišalino.

Kaip informuoja policija, kovo 27 d. 20 val. 10 min. Kauno r., kelio Vilijampolė – Žeimiai – Šėta 6-ame km, susidūrė automobiliai „Peugeot 307”, kurio vairuotojas nustatinėjamas ir „Audi A2”, vairuojamas M. S. (g. 1983 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo „Audi” vairuotojas ir kartu važiavusi R. P. (g. 1977 m.), kurie dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę, o 2 mažamečiai keleiviai gydomi ambulatoriškai. Eismo įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Policija prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus ir pranešti tyrėjai R.Jomantaitei tel. (8 37) 303 799.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA